Sprawa rodzinna

A Family Affair
2024
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12890
3,9 10 krytyków
Sprawa rodzinna
powrót do forum filmu Sprawa rodzinna

mimo naciągniętej skóry na twarzy mogłaby spokojnie grać 80-latkę na łożu śmierci, aż się wierzyć nie chce że ma dopiero 57, gdyby miała siwe włosy to bym nie powiedział, że wygląda dzień młodziej niż kathy bates...
jak efron zapytał, czy urodziła joey king w przedszkolu to aż parsknąłem ze śmiechu, king ma urodę nastolatki, wygląda jak jej praprawnuczka...

a co do filmu to naprawdę słaby, obejrzałem do końca tylko dlatego, że nie lubię się poddawać i myślałem, że może się rozkręci... ale potem żałowałem

ocenił(a) film na 4
uncut

a zaca lubię, nie uważam go za wielkiego aktora, ale grał w paru fajnych komediach i się sprawdził, no ale jego sztuczna twarz jak i kidman cały czas mnie rozpraszały...

uncut

prawda? mam wrażenie, że oni tymi operacjami osiągają zupełnie przeciwne do zamierzonych efekty

ocenił(a) film na 8
uncut

Co Ty wygadujesz? Przecież właśnie wygląda tu dużo młodziej niż ma naprawdę lat.

ocenił(a) film na 4
uncut

Serio? Widziałeś jak wyglądają 80-letnie kobiety?? Chyba nie. Wg mnie widać, że Kidman jest mocno przerobiona, twarz ma mało ruchomą, ale wygląda powiedzmy na 55-57 właśnie, a nie na 80. Spójrz na własną babcię albo na starsze kobiety w sklepie/ na bazarze- ile mają zmarszek, jak wyglądają ich twarze i zastanów się jeszcze raz. A potem spójrz w lustro i zastanow się ile ty masz zmarszczek i zastanow się jeszcze raz, czy 57 latka bez przeróbek nie wygląda jednak starzej. Nie twierdzę, że taka nieruchoma twarz mi się podoba, ale z tym wiekiem to dawno nie czytałam tak niedorzecznej uwagi

uncut

Ona kiepsko w blondzie wygląda. Gdyby zrobiła sobie delikatny kasztan, miodowy, czy rudy wyglądałaby super. ponadto, jeśli robi się botoks czoła bez wcześniejszej blefaroplastyki powiek, czy choćby nawet ciut wydepilowania brwi, to potem tak się wygląda. Sama korzystam i z hialuronu i botoksu, ale uważam, by tak właśnie nie wyglądać.

katjo13

O tu racja co do koloru włosów. Tak jasny blond jej po prostu nie pasuje. O wiele lepiej w takim odcieniu jaki miała np w Big Little Lies. Co do twarzy uważam,że wygląda ciut lepiej, chyba przystopowała trochę z wypełniaczami. ;)

Blair

Ona głównie botoks używała, wypełniacze inaczej widać, wiem, bo sama mam. Ale zmienić kolor włosów i byłoby super :)

ocenił(a) film na 8
Blair

Nie no, blond akurat do niej pasuje