Sprawa zamknięta

The Son of No One
2011
5,5 6,6 tys. ocen
5,5 10 1 6649
Sprawa zamknięta
powrót do forum filmu Sprawa zamknięta

Nudnawy, mętny...

ocenił(a) film na 5

Oglądnięty dla samego Pacino, którego tam ledwie na 15-20 minut ze 130 minutowej, strasznie smętnej i nudnej historii.
Kiepski scenariusz, nie wciągająca historia...

I nawet geniusz Pacino, czy Liota, nie pomogli...

Serij

1h:30min to 90minut. Jezeli tak oceniasz filmy jak myslisz, to moze po prostu nie zrozumiales filmu?

ocenił(a) film na 7
gregaw

Ja bym sobie chętnie obejrzał 130 minutową wersję tego filmu. Tak oglądając te półtorej godziny, miałem właśnie poczucie, że sporo różnych scen wycięto. Często chaos na ekranie jest i takie dziwne przeskoki ze sceny do sceny się zdarzają.
Mi tam żal Tracy'ego Morgana, że nie dostał poważniejszej roli, że nic konkretnego nie powiedział. No i koniec końców zakończenie mnie zdecydowanie rozczarowało. Skąd ta ich kumpela wiedziała o drugim zabójstwie? A skoro to właściwie ktoś z zewnątrz, kto był po stronie Vinniego i Jonathana, to czemu taki świństwo im wywinęła? Przecież sama była na miejscu i widziała, jak to było, że to bardziej pod samoobronę czy nieszczęśliwy wypadek podchodziło, a nie zabójstwo.
Dodatkowo akurat Stanford nadużył swoich uprawnień zdecydowanie w dobrej i słusznej sprawie i może faktycznie wielokrotnie wcześniej czy później był złym gliniarzem (tego akurat na filmie nie pokazano) to dlaczego pogrążać go akurat za tak porządny czyn, za uratowanie dzieciaka?

ocenił(a) film na 5
gregaw

Tak, przepraszam, za błąd.
Zamiast 90 minut, napisałem 130 - więc za pomyłkę przepraszam.

Serij

Chyba myślisz, że 1 godzina ma 100 minut. Zdradź mi nazwę szkoły w jakiej się uczyłeś. Może podczas swojej nauki coś przeoczyłem, albo miałem słabych nauczycieli, bo mnie uczyli, że 1 godzina to 60 minut.

użytkownik usunięty
pozmar

Huehue. czyli 130 minut = 1h.30mins? hehe

coś piszesz ale sam nie wiesz co. Idź spac dalej- sen zimowy przecież trwa. hahaha....

użytkownik usunięty
pozmar

Nie krytykowalem ciebie ale tego poprzedniego.