PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76371
6,5 64 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Liczyłem na dużo, dużo więcej...a otrzymałem film o niczym, dosłownie... Nie doszukałem się tutaj
żadnego przesłania...poza tym mało oryginalny, a aktorstwo nie powala(jedynie James Franco
pokazał się z dobrej strony)...no chyba, że komuś wystarczają cycki i ładne pupy...ogólnie rzecz
ujmując - szkoda czasu!

ocenił(a) film na 1
ahamahaaha

Cycki i doopy można obejrzeć w innych filmach i na pewno przy lepszym akompaniamencie.

ocenił(a) film na 2
Brumhilda

co racja to racja! ;)

ocenił(a) film na 3
ahamahaaha

W pełni się zgadzam. Po obejrzeniu filmu zadałam sobie pytanie "co mnie podkusiło?". Moim zdaniem film płaski jak stół. Podobnie jak Ty, nie doszukałam się żadnego przesłania. Historia to zlepek różnych obrazków, które nie są ciągiem przyczynowo - skutkowym, mam wrażenie że są całkiem przypadkowe. Zastanawiam się, co autor (reżyser) miał na myśli

ocenił(a) film na 2
szanti_12

Ja wiem co mnie podkusiło. Szanowny filmweb - 75% w twoim guście HAHAHA.
Miało to to, bo filmem tego nie można nazwać, szokować. Tylko ciekawe kogo.Chyba tylko takie właśnie "szalone" nastolatki w USA.
Sztuczny, wydumany twór, który na pewno satyrą nie jest.

ocenił(a) film na 3
hella_266

Zgadzam się :) GNIOT

ocenił(a) film na 2
szanti_12

mnie podkusił ranking Onetu...i już wiem, że tego typu zestawienia należy brać z dużą dozą dystansu! :)

ocenił(a) film na 3
ahamahaaha

Mądry Polak po szkodzie :)

ahamahaaha

racja, gniot. Obejrzałem tylko dla tego że filmweb polecał.
Nigdy więcej, strata czasu i pieniędzy...

ocenił(a) film na 8
ahamahaaha

Nie znacie się, film jest bardzo dobry. Ja widzę w nim więcej niż cycki i ładne pupy. :)

ocenił(a) film na 2
Rozalia12

Każdy ma swój indywidualny gust i estetykę.