Sorry ale ten film jest naprawdę do dupy gorszego w życiu nie widziałem a scena z porodem
masakra.Wiadomo można zrobić film drastyczny itd no ale bez przesady.Przykładowo film pod
tytułem Skazani na strach też był drastyczny no ale tam była jakaś granica choć w małym
stopniu.1 też za do że po filmie chciało mi się wymiotować i ostatnie 30 min oglądałem z myślą o tym
kiedy się skończy fakt mógłbym go wyłączyć wcześniej no ale filmy się na ogół ogląda do
końca.Jeśli jesteś fanem tego filmu to proszę się skierować do psychiatry;)pozdro
Skoro aż tak na ciebie wpłynął znaczy, że się podobało. Pomyliłeś oceny i zamiast 10 dałeś mu 1 :(
A co do Skazanych na strach to chyba kpisz. Tam tylko scena obdzierania ze skóry miała cokolwiek wspólnego z drastycznością.
"Tam tylko scena obdzierania ze skóry miała cokolwiek wspólnego z drastycznością."
Jesteś kompletnym debilem czy żartowałeś ?
Nie możesz mieć żadnych lepszym pytań. bo jesteś prostym, pozbawonym empatii tłukiem . dla którego bezlitosne katowanie kobiety nie ma nic wspólnego z drastycznością.
Nie wysilaj się na riposty. Piszesz jakbyś pięc minut temu z pierdla wyszedł z obolałą rzycią i psychiką tak zwichrowaną, że nie będę z tobą więcej gadał.
Po pierwsze "gościu" nie obrażaj ludzi. To, że jesteś "pipka" i zaheftałeś dywan na tym filmie to już Twój problem. Nie wszystko jest pikne jak "cycuski miss polonia" i nie każdy film będzie familijny. Ten film nie pokazuje pięknych kwiatków i tańca ludzi z delfinami, bo po prostu nie musi. Reżyser miał inną wizję i zrobił sobie taki, a nie inny film. Najgorsze jest, że ćwierćmózgi biorą się za ocenę i potem całkiem niezły film pałęta się wśród kiepskich produkcji.
Moim zdaniem film technicznie zrobiony na niezłym poziomie, może nie zachwyca pośród innych produkcji, ale też nie można mu wiele zarzucić. Kawał przyzwoitego kina.
Nie jestem wcale pipką.Ty chyba do końca nie zrozumiałeś o co mi chodzi fakt film może sobie być nawet mega drastyczny tylko po co mają brać w tym udział dzieci.Takie dziecko z tego filmu jak dorośnie to raczej przed rodziną się nie pochwali w jakim to filmie wystąpiło.Drastyczność ok ale bez udziału dzieci.Wcale nie zwymiotowałem tylko mi się chciało bo film napawał mnie obrzydzeniem to tyle pozdro
Po co w takim razie oglądasz takie filmy? W "Martyrs" obyło się bez udziału dzieci w "takich" scenach a przyznałeś 1/10. Co do "Srpski'ego" - reżyser powiedział w wywiadzie że podczas kręcenia drastycznych scen dzieci w ogóle nie było na planie. W osławionej scenie z noworodkiem użyto lalki (co by nie napisać o tej scenie, jaka to jest wstrząsająca, trzeba przyznać że jest też jednocześnie sztuczna), podobnie jak w scenie SPOILER SPOILER gwałtu na tym Petarze koniec SPOILERU choć tu trzeba było bardziej się postarać. Tak więc dzieci nie były symulantami w tych scenach, a domyślam się że tak myślałeś.
To z ciebie jest skończona pipa i powinieneś podziękować założycielowi tematu za dobrą radę. Każdy kto uważa ten film za przyzwoity powinien się skonsultować z lekarzem.
A mi się wydaje, że film oceniłeś bardzo subiektywnie, nie umiejąc się oderwać od swojej "prawdy", czyli zasad i tego co się powinno a czego nie, co jest dobre a co złe, w jakiej zostałeś wychowany i w jakiej żyjesz, i masz do tego pełne prawo. Ale obrażanie innych i darcie się, że powinno się wysyłać ludzi do psychiatry to już chyba nie Twoja brocha. Proponuję, żebyś skupił się na ocenianiu filmów a nie ludzi.
Ty się Ezgot zajmij swoją brochą. Nie istnieje żadna moja prawda. Prawda jest jedna jedyna, a ja tylko wskazuje ją ślepcom.
Tylko ostatni plakkton obraża sie na słowa wypowiedziane w internecie..
i proszę mnie więcej nie molestować bezczelnymi propozycjami
Sposób w jaki wyrażasz swoje hm...niezadowolenie jest co najmniej pieniarski jeśli nie bezpodstawnie agresywny. A Twoja prawda istnieje, tak jak moja i każdego innego człowieka. To sposób w jaki zostało się wychowanym, jakie książki czytamy, jakie zasady moralne wyznajemy, jakie zdarzenia wpłynęły na naszą osobowość i w jakich realiach żyjemy. Fajnie jest w niektórych sytuacjach to wszystko odstawić, (na przykład Twój egocentryzm, zajebistość i nieomylność) stać się zupełnie neutralnym i spojrzeć na sprawy z zupełnie innego punktu widzenia. Nie wydaje mi się, żeby dalsza dyskusja miała sens, jeśli nawet nie zadałeś sobie trudu żeby wnikliwiej przeczytać moją wypowiedź i się do niej ustosunkować. Potrafisz tylko cisnąć dalej, jakby to był sens Twojego życia, wygrać przepychankę słowną na filmłebie. Gratulacje, planktonie.
No jeżeli cię nie bulwersuje torturowanie ludzi, czy gwałcenie noworodków to z pewnośćią tak .
Jeżeli w ogóle dałaś radę obejrzeć chociaż połowę to coś z tobą nie tak .Dla Każdego normalnego człowieka torturowanie a następnie krojenie ludzi lub gwałcenie noworodków jest obrzydliwe i chore.