PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=497153}
4,6 28 tys. ocen
4,6 10 1 27881
4,1 17 krytyków
Srpski film
powrót do forum filmu Srpski film

Znacie jakieś podobne filmy gdzie gwałcą i mordują ?

Ja np polecam :

grotesque
Nieodwracalne
Salo 120 dni Sodomy.
snuff 102
Baise Moi
Visitor Q
Guilty of romance
Cannibal Holocaust
Schramm
August Underground

ocenił(a) film na 3
Andros_filmweb

"Mord w kawałkach"

ocenił(a) film na 3
Andros_filmweb

aa jeszcze Guinea Pig oraz trylogia Lucifera Valentine,, ;)

ocenił(a) film na 3
Andros_filmweb

wart zobaczenia jest jeszcze "Kalwaria" oraz "Subconscious Cruelty"..

Oczywiście jeżeli nie widziałeś to Men Behind the Sun, jednak film oparty jest na faktach z II wojny światowej, nieco inna tematyka, choć również brutalny i szoqjący,,pozdro

ocenił(a) film na 3
Andros_filmweb

gwoli ścisłości-ze świnki morskiej najl.cz.2 Chiniku no hana (Kwiat ciała i krwi) i Diabelski Eksperyment

ocenił(a) film na 9
Baby_Black27

obeznana ;)
a który z nich uważasz za najmocniejszy?
dla mnie subconscious wymiata wszystko... :)

Andros_filmweb

zacne szokery, ale nie widzę w tym gronie Man Behind The Sun- dla mnie numer jeden w tej kategorii

Andros_filmweb

- Maniac z 2012 roku. Film co prawda nie dorównuję brutalnością wymienionym tutaj filmom, jednak to kawał dobrego kina.
- Poughkeepsie Tapes

Andros_filmweb

Widzialem przewazajaca wiekszosc, ze tak nazwe "mocnych" filmow. I tych dostepnych "dla wszystkich" i"wszedzie", i tych, do ktorych nie jest tak prosto dotrzec. Ale nie o tym chcialem... Zastanawia mnie jedno. Jakim trzeba byc abnegatem i oslem umyslowym by dac temy filmowi note 9, ze o 10 juz nie wspomne. NIE JEST to arcydzielo, az e wielu szokuje... Fakt, nie jest to kino dla kazdego.
Ale, LUDZIU (nie nazwe cie czlowiekiem) nie zawyzaj bezsensownych ratingow przez bezmyslne klikanie na 10, bo nie o to w tym chodzi.
Ale jesli rzeczywiscie dla cibie ten film zasluguje na note 9 badz 10 to powinienes pojsc jak najszubciej do lekarza, gdzy cos sie dziwnego dzieje z twoja psycha i bron boze nie chcialbym miec ciebie za sasiada...

ocenił(a) film na 10
Jarecki_6

Naganę przyjmuje z pokorą, tylko nie mogę się zgodzić do tego że jestem niechlujem. Pozdrawiam i szanuje :)