Znacie jakieś podobne filmy gdzie gwałcą i mordują ?
Ja np polecam :
grotesque
Nieodwracalne
Salo 120 dni Sodomy.
snuff 102
Baise Moi
Visitor Q
Guilty of romance
Cannibal Holocaust
Schramm
August Underground
wart zobaczenia jest jeszcze "Kalwaria" oraz "Subconscious Cruelty"..
Oczywiście jeżeli nie widziałeś to Men Behind the Sun, jednak film oparty jest na faktach z II wojny światowej, nieco inna tematyka, choć również brutalny i szoqjący,,pozdro
gwoli ścisłości-ze świnki morskiej najl.cz.2 Chiniku no hana (Kwiat ciała i krwi) i Diabelski Eksperyment
obeznana ;)
a który z nich uważasz za najmocniejszy?
dla mnie subconscious wymiata wszystko... :)
- Maniac z 2012 roku. Film co prawda nie dorównuję brutalnością wymienionym tutaj filmom, jednak to kawał dobrego kina.
- Poughkeepsie Tapes
Widzialem przewazajaca wiekszosc, ze tak nazwe "mocnych" filmow. I tych dostepnych "dla wszystkich" i"wszedzie", i tych, do ktorych nie jest tak prosto dotrzec. Ale nie o tym chcialem... Zastanawia mnie jedno. Jakim trzeba byc abnegatem i oslem umyslowym by dac temy filmowi note 9, ze o 10 juz nie wspomne. NIE JEST to arcydzielo, az e wielu szokuje... Fakt, nie jest to kino dla kazdego.
Ale, LUDZIU (nie nazwe cie czlowiekiem) nie zawyzaj bezsensownych ratingow przez bezmyslne klikanie na 10, bo nie o to w tym chodzi.
Ale jesli rzeczywiscie dla cibie ten film zasluguje na note 9 badz 10 to powinienes pojsc jak najszubciej do lekarza, gdzy cos sie dziwnego dzieje z twoja psycha i bron boze nie chcialbym miec ciebie za sasiada...