Stażyści

The Internship
2013
6,4 92 tys. ocen
6,4 10 1 92469
5,3 18 krytyków
Stażyści
powrót do forum filmu Stażyści

Nie wiem dlaczego ludzie tutaj piszący o tym filmie mają o nim negatywne zdanie. Jest to lekka komedyjka w sam raz na jeden raz. Całkowicie przewidywalna i schematyczna - jasne - ale mimo wszystko zabawna i pouczająca.

Polecam jeśli lubicie Owena, bo to film właśnie w jego stylu ;)

smiler_zw

Bo ludzie sami nie wiedzą czego chcą. :-)
Oglądają coś z góry zakładając, że to zły film i tak powstają w ich świadomości negatywne odczucia i żalą się na filmwebie.
Powiem Ci nie ma co czytać opinii pod filmami, bo zawsze jest więcej tych negatywnych przy każdym filmie.

ocenił(a) film na 3
Fenix_filmweb

Moim zdaniem warto czytać co inni mają do powiedzenia inie wiem skąd teza o negatywnym nastawieniu jeszcze przed obejrzeniem filmu. Jeśli mam podejrzenia ze coś jest kiczem to tego nie oglądam, po co psuć sobie wieczór.
Ten film chciałem obejrzeć od dawna liczyłem na przyjemny wieczór przy lekkiej komedii. Niestety to co obejrzałem było mało zabawną reklamą produktów googla ni filmem.
Może widziałem za dużo amerykańskich komedii, ale dawno nie widziałem filmu tak schematycznego, tak mało zaskakującego i tak przesiąkniętego lokowaniem produktów.
Po prostu kino klasy Bi chyba to tylko uratowało film, bo można było pośmiać się z żenujących scen.

Wordlord

Ale to prawda ze wiecej zawsze jest negatywnych opini niz pozytywnych, bo jak komus sie podoba film, ktory ma dobra ocene, to tylko zostawia swoja i wychodzi, a jak komus taki film sie nie spodoba to musi napisac w komentarzu, ze co to za ocena, ze co to jest gniot na 1 itp itd.

ocenił(a) film na 3
snajpi96

Nie zgodzę się z tym, że pod każdym filmem jest więcej jest negatywnych opinii, najwięcej zawsze jest pod tymi złymi lub kontrowersyjnymi. Zauważyłem jednak że to negatywne opinie wywołują najburzliwsze dyskusje.

ocenił(a) film na 7
smiler_zw

mi też się podobała ;) w sam raz na 7. Optymistyczna, dowcipna, dobrze zagrana :) Jasne, że schematyczna, ale jak dla mnie wcale nie nurząca, czy denna.
Gra aktorów- dobra
Temat - fajny
Scenariusz- fajny
Zdjęcia- naprawdę dobre.

Polecam :)..... w moim przypadku znacznie przerosło oczekiwania. Na pierwszy rzut oka myslalem, że to będzie żenada. Samo zdjęcie do filmu jest mało zachęcające... dodatkowo staż w google?... mnie takie kryptoreklamy odpychają.

ocenił(a) film na 8
smiler_zw

Sęk w tym że ja go nie trawię, ale film okazał się bardzo pozytywnym zaskoczeniem

ocenił(a) film na 2
smiler_zw

A w którym momencie można się śmiać?