Stażyści

The Internship
2013
6,4 92 tys. ocen
6,4 10 1 92467
5,3 18 krytyków
Stażyści
powrót do forum filmu Stażyści

Dno dna

ocenił(a) film na 1

Wytrzymałem do połowy tego "dzieła". Rozumiem, że tak się w Googlu pracuje - z nudów pewnie. Kasa sama leci, ale na
litość boską - na cholerę mam na to patrzeć?

lukels

Nikt Ci raczej pistoletu do głowy nie przyłożył i nie zmuszał żebyś oglądał film więc nie jęcz ... nie podoba się to nie oglądaj. Naszczęście widać po komentarzach ... jesteś nieliczny. Dwugodzinna reklama google ... może i fakt, ale co z tego ? Liczy się pomysł i dobra zabawa, a Tobie brakuje dystansu widać.

ocenił(a) film na 1
Adash

Chyba nie rozumiesz, co znaczy wyrażanie opinii - mnie film się nie podobał i tyle. Napisałem o tym. Tobie się podoba - trudno, dowcip na poziomie przedszkola CI pasuje - zdarza się.. Moim zdaniem ten film to dno i wcale z tego powodu źle się nie czuję. Gdzie tu jęczenie? I napisałem, że nie oglądałem do końca. Nie dało się. Ty sobie zobacz jeszcze raz - może jakiś mega gag Ci umknął? Teraz pokaż dystans.

ocenił(a) film na 1
lukels

również nie dotrwałem do końca. film to porażka. przez cały czas irytował mnie debilizm głównych bohaterów. wyłączyłem, bo nie mogłem dalej oglądać tego badziewia.

lukels

Wiesz są gusta i guściki. Masz racje ... wyraziłeś swoją opinie i masz do tego w pełni prawo, toteż nie zaprzeczam i nie neguje Twojego zdania. Bardziej mnie raczej bawi Twoje histeryczne stwierdzenie : " na litość boską - na cholerę mam na to patrzeć? ". Nie podoba Ci sie film ... spoko, ale nie mazgaj się jakby Cie mieli rozstrzelać zaraz bo jesteś po prostu śmieszny.