Stażyści

The Internship
2013
6,4 92 tys. ocen
6,4 10 1 92467
5,3 18 krytyków
Stażyści
powrót do forum filmu Stażyści

Dno

ocenił(a) film na 1

Jak w tytule, dno i 3 metry mułu. Najgłupsza i najbardziej poprawna politycznie "komedia" jaką ostatnio
widziałem. W skali śmiechu porównałbym ją do polskiego hitu "Last minute". Żenująco słaby....

użytkownik usunięty
silencer7

...jak twoj poziom oceny tego lekkiego filmu od ktorego wymaga sie by bawil i za to mu smialo mozna wystawic pozytywna note.Wiecej luzu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
silencer7

O, rany... Chyba pomyliłeś portale. To portal do oceny filmów, a nie obrzucania inwektywami swoich rozmówców.

Frida_2

Spójrz na niego, nie potrafi poprawnie sklecić jednego zdania, nie warto prowadzić konwersacji z kimś takim. Jego opinie nic nie znaczą, są całkowicie puste, czytanie ich to zwykła strata czasu. Naprawdę, drodzy użytkownicy, nic Wam się nie stanie, jeśli zignorujecie tego typu wypowiedzi.

ocenił(a) film na 6
hitman4334

Masz rację, te wypowiedzi są na niewyobrażalnie niskim poziomie. Też bardzo nie lubię zachowania typu: "Jak nie masz argumentów, by wybronić swojego zdania, to zaatakuj autora kontrwypowiedzi".
Ale zawsze mam nadzieję, że ktoś coś zrozumie.

ocenił(a) film na 5
silencer7

Spokojnie synku, bo się spocisz ;)

ocenił(a) film na 1
rolnik

No cóż, proponuję wrócić do pługa, od którego granatem Cię oderwali "synku"......

ocenił(a) film na 5
silencer7

Ok, zawijam kiece i lece ;*

ocenił(a) film na 3
rolnik

Dobre, nie ma co się denerwować takim kolesiem, niech go zaleje jego własny jad.

silencer7

Jeden film, a negtywnych emocji jak w klubie anonimowych frustratów. "Wszyscy pchamy jeden wóz, więc daj na luz, daj naluuuz" :D

ocenił(a) film na 7
silencer7

Weź długi rozpęd... biegni biegnij i jebnij główką w ściane. Lepiej? No, to "żółwik" i lece dalej :)

ocenił(a) film na 1
Lantis

Ale zabłysnąłeś. Idź obejrzyj jeszcze jedną komedię dla gimbusów może Tobie zrobi się lepiej.........

ocenił(a) film na 9
silencer7

kwestia gustu, prawda?
mnie się bardzo podobała ;) uśmiałam się mimo woli :D

ocenił(a) film na 3
kochanie445

Popieram autora postu. Dawno nie widziałęm tak płaskiej i irytującej komedyjki.

ocenił(a) film na 5
silencer7

Historia wyświechtana, ubrana w obecne realia. Generalnie banał.
Spodziewałem się widząc Vaughn'a jako aktora i zaangażowanego od strony producenckiej, że to będzie coś w ten deseń o "american dream" czy innym "wygranym marzeniu", "naprawianiu" czegokolwiek. Tak było w Raju dla par czy Sekretach i grzeszkach i od początku wiedziałem, że arcydziełem to nie będzie mając też świadomość jak wielką reklamę robi ten film światowemu koncernowi.

Miejscami mnie żenowało jak płytka i do bólu przewidywalna jest fabuła, ale niektóre sceny były nienajgorsze. Do rozpuku mnie to nie rozbawiło, ale widząc szalejącego w klubie Yo-Yo czy cała scena z randką czy odegranie meczu rodem z HP to nawet zdarzyło się zaśmiać.

Tak czy inaczej - nie uważam aby jakikolwiek film zasłużył na taką ostentacyjną jedynkę (sam oceniłem tylko jeden film w ten sposób choć po głowie chodzi mi jeszcze jeden).

ocenił(a) film na 1
silencer7

na filmwebie ograniczam się do czytania artykułów i wypowiedzi innych użytkowników...
ale ten film tak mnie zbulwersował, jest takim dnem że nie wytrzymałam
dałabym my gdybym mogła minus 10 pkt
i muszę Cię kolego poprzeć w całej rozciągłości:)
za ten jeden komentarz już Cię uwilebiam:)
pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
silencer7

racja... taki film to strata czasu, bajeczka dla dzieci czy co? nie było wstyd głównym bohaterom az tak sie wygłupić?