Stażyści

The Internship
2013
6,4 92 tys. ocen
6,4 10 1 92467
5,3 18 krytyków
Stażyści
powrót do forum filmu Stażyści

Google poszło krok dalej i zamiast kilkusekundowych spotów w TV czy necie nakręcili sobie film fabularny... momentami dobry ale ogólnie mocno średni, ot taki zapychacz czasu, tylko patrzeć jak będzie typowym wypełniaczem w niedzielne popołudnia na Polsacie...

ocenił(a) film na 6
jahred666

zgadzam się fabularna reklama google... chociaż były momenty ciek...zabawne to film przewidywalny

jahred666

a czy googla trzeba reklamować? nawet moja 90letnia prababka wie co to google, wiec no sorry ;p

ocenił(a) film na 7
jahred666

Tak jak kolega BlackRose58 napisał "a czy googla trzeba reklamować?", można się zagłębiać w strategie reklamowe itp. ale 99,9% internautów używa Gooogle i nikt nie musi ich do tego zachęcać, Google nie potrzebuje reklamy, a nawet jeśli to wolę takie reklamy zamiast wyskakujących okienek, które pojawiają się dosłownie za każdym razem kiedy zaczynam surfować po internecie.

Vince Vaughn i Owen Wilson ponownie sparowani, może w schemacie klasycznej amerykańskiej komedii ale jak dla mnie na tyle pozytywnej i zabawnej, że z przyjemnością dotrwałem do końca i szczerze mówiąc chętnie zobaczę ją jeszcze raz.

Obiektywnie patrząc nie jest to szczyt inteligentnego humoru ani fabularnego geniuszu, tylko prosta w swojej budowie, zgrabna komedia, która ma za zadanie dostarczyć czystą rozrywkę i udaje się jej to na tyle dobrze, że mam nadzieję na więcej takich zamiast kolejnych odsłon American Pie czy innych durnych filmów zorientowanych na żarty o pierdzeniu i rzyganiu. Z resztą po zalewie przez Hollywood tego lata filmami napakowanymi efektami specjalnymi można trochę odpocząć.