10/10 Świetnie się ogląda,nie pozwala zasnąć szarym komórkom,do końca trzeba zachować czujnosc;) nie ma czasu na wychodzenie do kuchni i robienie kanapek....Russell 6 + za stworzenie świetnej kreacji dziennikarza i po prostu fajnego faceta.FILM GORĄCO POLECAM;)
Zgadzam się. Nie było czasu by robić sobie coś do picia czy do jedzenia, bo akcja wciągała i od początku do końca była dynamiczna.
Dokładnie! Praktycznie cały czas są jakieś ciekawe akcje zwroty i podchody. Film ze świetnym klimatem! 9/10 ;]
No tak dla bab to arcydzieło bo przecież musiały ruszyć szarymi komórkami a nie tylko się "zakochiwać i tańczyć"..FIlm ok ..tylko (jak to koleżanki piszą) dla umysłów ścisłych!!..
Lubię takie starotypowe myślenie- kobiety, mężczyźni, jakie to niby ma znaczenie? Znam co najmniej 5 kobiet, które uwielbiają artystyczne kino. W każdym razie mam z nimi o czym rozmawiać, za to przez przypadek znam całą masę ludzi, którzy faworyzują filmy z Hollywoodzkim zakończeniem i ogólnie tę tandetę ładnie podaną.
Film mi się bardzo podobał, bardzo fajnie się ogląda, spójna i poukładana akcja, dobra gra aktorska Russella. Mnie może bardzo nie zaskoczył, naprowadzał, albo i ja widzę "pomiędzy", zatem dla mnie za mało zagadki.
Myślę że spora cześc ludzi zobaczy raz na jakiś czas ambtniejszy film i zaraz jest to dla nich film dla inteligentów..o to mi chodziło w moim poście..:) Piszą jakby rzeczywiście "stan gry" to był film dla członków mensy:) śmieszy mnie to i tyle..No i tak jak mówisz bardzo nie zaskakuje ..:) ale z oceną to poleciałaś w kosmos trochę:p
Dokładnie Tommy - też nie zauważyłem w tym filmie jakiś fleszy intelektualnych. Zwykły thriller polityczny ani mniej ani więcej skomplikowany od innych podobnych, powiedziałbym nawet że średni jak na tą kategorię...
Te baby to twoja mamusia czy siostra? Krytykant jesteś i tyle. Geniusz z przeceny;) film jest bardzo dobry.