PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339949}

Stan gry

State of Play
2009
7,2 64 tys. ocen
7,2 10 1 64366
7,4 40 krytyków
Stan gry
powrót do forum filmu Stan gry

10/10 Świetnie się ogląda,nie pozwala zasnąć szarym komórkom,do końca trzeba zachować czujnosc;) nie ma czasu na wychodzenie do kuchni i robienie kanapek....Russell 6 + za stworzenie świetnej kreacji dziennikarza i po prostu fajnego faceta.FILM GORĄCO POLECAM;)

ocenił(a) film na 8
ingabc

Zgadzam się w 100% film ma niesamowity klimat, po prostu doskonały

ocenił(a) film na 8
vanLorenz

Zgadzam się. Nie było czasu by robić sobie coś do picia czy do jedzenia, bo akcja wciągała i od początku do końca była dynamiczna.

ocenił(a) film na 8
ingabc

Popieram!!!!! W końcu coś z sensem a nie dla głupawych mas...

ocenił(a) film na 9
ingabc

Dokładnie! Praktycznie cały czas są jakieś ciekawe akcje zwroty i podchody. Film ze świetnym klimatem! 9/10 ;]

użytkownik usunięty
adastar93

Ja nawet dałam 10/10, bo naprawdę film dobry.

ocenił(a) film na 6

No tak dla bab to arcydzieło bo przecież musiały ruszyć szarymi komórkami a nie tylko się "zakochiwać i tańczyć"..FIlm ok ..tylko (jak to koleżanki piszą) dla umysłów ścisłych!!..

ocenił(a) film na 8
Tommy_Filmweb

Lubię takie starotypowe myślenie- kobiety, mężczyźni, jakie to niby ma znaczenie? Znam co najmniej 5 kobiet, które uwielbiają artystyczne kino. W każdym razie mam z nimi o czym rozmawiać, za to przez przypadek znam całą masę ludzi, którzy faworyzują filmy z Hollywoodzkim zakończeniem i ogólnie tę tandetę ładnie podaną.
Film mi się bardzo podobał, bardzo fajnie się ogląda, spójna i poukładana akcja, dobra gra aktorska Russella. Mnie może bardzo nie zaskoczył, naprowadzał, albo i ja widzę "pomiędzy", zatem dla mnie za mało zagadki.

ocenił(a) film na 6
utopia27wawa

Myślę że spora cześc ludzi zobaczy raz na jakiś czas ambtniejszy film i zaraz jest to dla nich film dla inteligentów..o to mi chodziło w moim poście..:) Piszą jakby rzeczywiście "stan gry" to był film dla członków mensy:) śmieszy mnie to i tyle..No i tak jak mówisz bardzo nie zaskakuje ..:) ale z oceną to poleciałaś w kosmos trochę:p

Tommy_Filmweb

Dokładnie Tommy - też nie zauważyłem w tym filmie jakiś fleszy intelektualnych. Zwykły thriller polityczny ani mniej ani więcej skomplikowany od innych podobnych, powiedziałbym nawet że średni jak na tą kategorię...

Tommy_Filmweb

Te baby to twoja mamusia czy siostra? Krytykant jesteś i tyle. Geniusz z przeceny;) film jest bardzo dobry.

ingabc

Obejrzyjcie sobie serial BBC "State of Play" z 2003 r. - to na jego motywach powstał ten film. Produkcja brytyjska O WIELE LEPSZA! :)