6,9 119 tys. ocen
6,9 10 1 119298
7,0 36 krytyków
Star Trek
powrót do forum filmu Star Trek

9/10

ocenił(a) film na 7

Nareszcie jakiś film na który WARTO się wybrać! Efekty super, dużo humoru, gra aktorska bardzo dobra. Polecam z całą odpowiedzialnością!:)

ocenił(a) film na 10
karymnata

Nom, też po tym filmie odczułem że ... TO był film dopiero. Nic nie trzeba dodawać po obejrzeniu

ocenił(a) film na 4
karymnata

JA natomiast mogę dodać tylko ze film był nudny, syndrom bolącego tyłka murowany, plus wyrzuty sumienia że namówiło się na seans jeszcze paru znajomych.

ocenił(a) film na 7
corrnelio

Spłoń w piekle heretyku ;P Mimo iż niekanoniczny dobre kino gwarantowane, mam nadzieję że za rok dostanie jakiego Oscara ;D

ocenił(a) film na 6
karymnata

Powiem szczerze po przeczytania wszystkich pochlebnych opinii zarówno tutaj jak i na nieco bardziej profesjonalnych portalach ( z całym szacunkiem dla filmwebowiczów ;) bez chwili wahania pogalopowałem lub mówiąc żargonem warpowałem się do kina. Świat Star Trek'a jest mi generalnie mało znany jednak po trailerze i komentarzach spodziewałem się solidnego kina. Niestety po raz kolejny sprawdziła się zasady by nie ufać trailerom, albowiem w 2 minuty potrafią pokazać 1/5 najlepszych scen filmu. Film ogólnie rzecz biorąc podobał mi się widać w nim ten klimat Star Treka jednak jak dla mnie był nieco przegadany spodziewałem się mimo wszystko więcej akcji szczególnie jakiś bitew w kosmosie a tutaj tylko jednak i to na początku filmu. Oczywiście błędy w tłumaczeniu to nie winna filmowców więc za to ich nie winię, jednak czy sceny batalistyczne robione w 99% na komputerze są rzeczywiście takie drogie i trudne że jest ich jak na lekarstwo? Przygotowałem się na to, że nie będzie to kino wysokich lotów a coś bardziej dla przyjemności jednak momentami było dość niemrawo. Na plus dodać mogę jeszcze tylko dość dobrą muzykę oraz nadzieję na dalszy rozwój nowej sagi. jak dla mnie 6/10

ocenił(a) film na 8
misza400

przegadany?! oO
to ty lepiej nie oglądaj starszych filmów bo tam to dopiero 'gadają'