6,9 119 tys. ocen
6,9 10 1 119298
7,0 36 krytyków
Star Trek
powrót do forum filmu Star Trek

http://www.novekino.pl/kina/wyzwolenie/index.php

nie wierzę ale chyba wychodzi na to że jednak będzie można w Lbn oglądnąć Treka gdzie indziej niż na 15calowym monitorze:D Pieprzyć Cinema City- podpadli mi już za brak Zapaśnika- kij im w tyłek! nie wiem jak jest w kinie Wyzwolenie ale cieszy że choć jedno kino sie zlitowało i że nie trzeba być uzależnionym od tego gównianego City:] pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Bentley

Dziękuje za info już tak byłem zdenerwowany tym wszystkim... wcale nie przeklinałem ale poprzedni mój wpis został oznaczony za nieprzyzwoity...

Eh dzięki za info, ale i tak jeszcze tydzień czekać eh...

a już miałem plan co by do Radomia (Helios) pojechać :] ...

Z drugiej sprawy dlaczego ten Star Trek`a nie ma w IMAX`ach Polskich ????

zork

Bentley

stary ty nawet nie wiesz co mówisz, właśnie dzięki niebiosom, że mamy nareście cinema-city, no ale sam się przekonasz jak pójdziesz do wyzwolenia (skoro jeszcze tam nie byłeś xD)

Bo jednym słowem wyjdziesz z tamtąd bardziej wkurwiony niż, jak się denerwujesz z powodu nie wyświetlania jakiegoś tam filmu.

Jedyne kino, które zasługiwało na to miano, po za nowym cinema-city to był Kosmos, który i tak miał mizerny poziom komfortu oglądania, ale tam jeszcze dało się to znieść, natomiast w wyzwoleniu matko boska, po prostu tragedia, módl się o to, żeby na filmi ebyło tylko kilka osób, bo jak będzie cała sala, to naprawdę współczuję.

ocenił(a) film na 7
michal9o90

Dawno Cię w wyzwoleniu nie było...

Fotele lepsze niż w Kosmosie...
Nagłośnienie takie samo...

Fakt, że jak dużo ludzi jest to kiepsko się ogląda ale to się tyczy każdego kina i każdej sali kinowej...

ocenił(a) film na 7
zork

To Kosmos dalej ma takie badziewne fotele, w których nie można oprzeć głowy, i nie ma miejsca na nogi? To jest po prostu straszne i śmieszne :)

W Wyzwoleniu przynajmniej fotele kiedyś zmienili, ale kino i tak kiepskie i ciasne.

ocenił(a) film na 9
michal9o90

michał- ale ja sie ogólnie ciesze że jest cinema- bo jednak lubię małe sale niż np ta która była w kosmosie- ale podpadło city ostatnimi decyzjami- no jak można nie puszczać takiego filmu jak Zapaśnik? rozumiem że mniej pójdzie na niego niż na Hanne Montane jakąś ale jednak to jeden z filmowych wydarzeń tegorocznych. A o nie puszczaniu Star Treka to już nie mówie- moim zdaniem zarobiłby na siebie z nawiązką- słyszałem że w Wyzwoleniu jakoś rewelacyjnie nie jest, jednak wole już niewygodę ale oglądnąć film na wielkim ekranie z jako takim nagłośnieniem niż u siebie na kompie...