a nadal nie można go ocenić. Co więcej gdy chciałem dodać datę do bazy i kliknąłem na
stosowną zakładkę, okazało się, że nie ma nawet takiej możliwości (choć kiedyś była i być
powinna nadal).
Coś słabo jak na "drugą co do wielkości bazę filmową na świecie"...
Gdzieś na forum przechodziłem obok tematu, w którym trzeba podawać takie tytuły bez premiery i jakiś admin zstamtąd dodaje. Już nie pamietam w którym dziale heh...
Coraz wiecej takich filmow na FW... Niektore nawet po kilka miesiecy po premierze. Mimo to "twardoglowi" odrzucaja takie kontrybucje i nie reaguja na maile. Szkoda czasu, szkoda nerwow :/
Filmweb od jakiegoś czasu totalnie zszedł na psy, adminami są najwyraźniej jakieś debilne dzieci neostrady, które odrzucają kontrybucje bez żadnego powodu, a potem sami dodają je na swoje konto. Ostatnio była jakaś wojenka o to, kto pierwszy dodał grę Rome 2 i oczywiście okazało się, że adminek i jacyś jego kumple, więc temat został szybko usunięty, a dochodzący swoich racji użytkownicy pewnie postraszeni banami.
Źle to było rok temu, teraz to już jest tragedia, jakiekolwiek problemy techniczne użytkowników są ignorowane przez moderację, bandy trolli robią, co im się podoba, normalni ludzie często dostają bany za nic, a w zasadzie jedyne, co zostało ostatnio zrobione w kwestiach mechaniki serwisu, to jakieś idiotyczne ograniczenia liczby postów dla nowych kont.