Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi napisał, co sądzi o tym filmie, ale oczywiście nikogo nie zmuszam.
Lektora można wyłączyć i oglądać z napisami.
Mogę polecić. Ciekawy, trzyma w napięciu,
Właśnie skończyłam go oglądać. Dla mnie mocno średni. Sam pomysł był całkiem spoko ale czegoś mi tu zabrakło. Na pewno brakowało mi wyjaśnienia dlaczego tak działo się ze starszymi osobami. Poza tym chyba zabrakło mi tu troszkę akcji, jakiś ciut mocniejszych scen albo czegoś żeby jednak kibicować tym bohaterom bo dla mnie ich los był obojętny. Moim zdaniem to film po prostu ujdzie, taki żeby puścić go sobie w tle do pogadania i zerkania od czasu do czasu.
Daj znać jakie są Twoje odczucia po filmie jeśli oczywiście go obejrzysz :)
Widzę, że się rozpisałeś/aś. Myślę, że to będzie średnie, ale obejrzę mimo wszystko.
Obejrzałem. Na początku nawet mi się podobało, ale dość szybko ten film staje się mało interesujący i w ogóle nie wzbudza większych emocji. Trzyma w napięciu w niektórych scenach, ale i tak ten horrorek nie jest zbyt interesujący. Akurat aktorzy dali sobie radę, ale zagrali nieinteresujące postacie. A zakończenie też takie sobie. Mimo to podobał mi się sam pomysł.
Tak tak, sam pomysł był jak najbardziej fajny, ale chyba trochę niewykorzystany. Chyba można było to wszystko lepiej ograć. Aktorzy spoko ale cóż po tym skoro bohaterowie nijacy :/
Widzę ogólnie że po tym filmie odczucia mamy podobne