o jej jak fajnie że dzisiaj w Tvn;] !! Kiedyś jak po raz pierwszy oglądałm ten film to tak przypadkowo było;] I wogole strasznie mnie wciagnął .. Ta muza klimacik ochhh;] I to z tą lina to było mocnee;P Ja miałam wtedy z 12 lat i już w sumie prawie 12 była w nocy i wogóle odechciało mi sie spać;) Potem było troche przynudzeń ale końcowka była świetna;) Bylo pare momentów strasznych jak dla mnie jako 12 dziecka;P Teraz mam duzo więcej latek i dalej sie nie moge doczekać tego filmu;) Polecam;) 10 poleciała;P Pozdrawiam;);**
dzizas.... no film taki na 4?/10 ale 10 dac to juz wielka przesada ... niby o tym sie nie dyskutuje ale ogolem film ktory zasluguje na 10 to juz musi siegac wyzyn, a ten film nawet przestraszyc nie potrafil, no chyba ze sie ogladalo naprawde nie wiele filmow... to moglo sie spodobac
No film jest naprawde super! prawdziwy horror! malo przemocy, drastyczne sceny zrobione do minimum! Prawdziwy kilmat grozy przez caly film:)
10/10? chyba widziałaś mało horrorów. Lubię statek widmo, oglądałam parę razy, jednak 6-7/10 to jest max imo. Kilka lat temu gdy widziałam pierwszy raz i też byłam kilka lat młodsza może faktycznie uznałabym za arcydzieło ale dzisiaj? ekhm...;)
haha ja widzialem malo horrorow... to Ci sie udalo ;)dla jednych horror to jest jak wpada chlop z pila i tnie na pol cycata laske... flaki bryzgaja, a kamerzysta co chwile sciera reka krew z obiektywu... z taka definicyja mozna powiedzec ze Rambo IV to horror... Moja definicja horroru jest troche inna. Horror to film ktory straszy klimatem a nie obrzydza drastycznymi scenami. Musi miec fabule. Tak sie sklada ze statek widmo ma wszystko co trzeba. Wg mnie jest to jedna z najlepszych produkcji tego typu
noo i w sumie się zgadzamy;) taki fil jak Rambo czy taka jakaś Masakra Piłą Mechaniczną to jest poprostu obrzydliwe a nie straszne;| A to jest różnica;]! Poza tym fajne są horrory psychologiczne gdzie trzeba myśleć ot co a nie ogląda sie jakieś najgorsze rzeźnie!;| Pozdro all:)
wiecie co horror to taki typowy to nie był to ja wiem;] Ale ta muzyka klimat robi swoje;P Oczywiscie oglądałam mnóstwo horrorów lepszych ale to tak z sentymentu dałam 10 ;)
Scena z liną jest bardzo oryginalna i pomysłowa naprawde trzeba to powiedzieć;)
mi film baaaaardzo sie podobal :) ale mam jedno pytanie jak to sie stalo ze w scenie z liną jednego goscia przecielo na wysokosci glowy innych na wysokosci pasasa, a tej dziewczynki nie dosięgła ? Ogólnie film gorąco polecam, fajny klimat
właśnie to jest ciekawe;P Hmm przecież jak pusciło tą linke to wszystkich powinno przeciąc na tej samej wysokości ale ok nie wnikam;P xD
Bo dziewczynka była jeszcze mała i niska, kapitan się schylał do niej w trakcie tańca, zresztą ludzie są różnego wzrostu. Myśleć trochę ludzie, jak raanyy !!