długo przybierałam sie do oglądnięcia tego filmu .. nie bardzo lubie horrory i kiedy sie zdecydowałam myslałam ze to bedzie kolejny nudny bez sensu straszny film .. ale miło sie pomyliłam ... zaczynał sie o zgrozo strasznie .. co prawda nie az tak strasznie jak sie spodziewałam ale strasznie .. spodobała mi sie ta scena z linką :) choc była okropna .. akcja super .. jejq mowicie ze ten film był nudny bo oczekiwaliscie czegos naprawde strasznego .. a okazało sie ze nie tylko nie jest on az tak straszny ale ..... mimo ze nei lubie horrorow ten film bardzo mi sie spodobał .. ten duch dziewczynki ktora mimo wszystko probowała pomoc tej kobiecie , ktora ciagle walczyła i nie poddała sie .. dzieki temu ten film miał sens .. nie twierdze ze wszystkie horrory sa bez sensu .. ale jest wiele takich bezsensownych horrorkow .. co do zakonczenia .. to hmm... podobało mi sie to ze ona sie uratowała itp .. ale przesadzili z tymi ludzmi na koncu .. kiedy ona była w karetce .. to co dotychczas sie wydarzyło nagle straciło sens ... jednak mimo wszystko bardzo bardzo podobał mi sie ten film :) i na 6 gwiazdek dałabym mu 6
ehhs chyba przezycam sie na tego typu horrorki :P
paps