nikomu z wyjątkiem egzaltowanych 13-14-sto latek, bojących się swojego włąsnego cienia..
Pytanko
Przepraszam, ale czy to że mam 13-14 lat to znaczy, że boję się własnego cienia??!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Film według mnie fajny, dobre efekty, duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżooooooo krwi ale mało strachu. Według mnie w tym filmie ni było nic strasznego- w przecieieństwie do filmu "Krąg" . Krąg to był jedyny horror którego się choć trochę bałam. Inne nie robią na mnie wrażenia pod względem straszności. Czy nadal masz takie dziwne zdanie o dziewczynach w moim wieku??
do Mady 89
Mada, przeczytaj uwaznie. Przeciez fakt, ze masz 13-14 lat NIE oznacza, ze jestes EGZALTOWANA nastolatka, ktora boi sie wlasnego cienia. Poza tym piszac tak ublizylam bym sama sobie, gdyz sama nie jestem o wiele starsza. "Statek widmo" nie podobal mi sie. Co z tego, ze sa tam niezle efekty, skoro nie wzbudza uczucia strachu. A jako horror powinien, prawda?
P.S. A "Kregu" jeszcze nie ogladalam, ale po tylu przychylnych recenzjach jakie slyszalam zapewne wkrotce "nadrobie zaleglosci"
:-)))