PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34562}

Statek widmo

Ghost Ship
2002
6,1 45 tys. ocen
6,1 10 1 45237
4,2 11 krytyków
Statek widmo
powrót do forum filmu Statek widmo

Po pierwszych 10 miniutach, które są naprawdę krawe, ohydne i potwornie zabawne film totalnie siada. Potem bohaterowie ciągle gadają, chodzą po tym statku i nic się nie dzieje. A jak już coś się wydarzy to było to coś, co było w innych horroroach dużo lepiej pokazane i dużo straszniejsze. Zero napięcia, zero straszenia nic.

Mam nadzieję, że Beck nie nakręci już więcej filmow bo 13 duchów to też nie był udany film. I jak ma marnować kasę i aktorów na takie śmieci to niech zatrudnią kogoś innego.

ocenił(a) film na 3

Ta scena była rzeczywiście ochydna i krwawa, ale "potwornie zabawna"?!? Rozumiem że po głębszym zastanowieniu się i obejrzeniu tej sceny ponownie, można się lekko uśmięchnąć na marność jej wykonania, ale nie powiesz mi chyba że gdy pierwszy raz ją oglądałeś śmiałeś się?!?

Wilfinho

ja się śmiałam. tak nieprawdopodobnej historii, jak ta z przecinającą wszystko linką jeszcze nie widziałam. to i to totalne niedopracowanie... czemu jednym odcięło ręce, drugim tułów a kapitanowi raptem pół czaszki? i dlaczego jedna, stalowa linka przecięła wszystkie kręgosłupy, czaszki, kości etc 600 osób? nie no prosze... tu można się tylko śmiać.

ocenił(a) film na 8
Arienette

ale smuty opowiadasz ja to widzialem kilka razy i wszyscy byli w roznych miejscach a lina leciala ukosem i tych co byli w srodku zachaczyla mniej a tych co byli po bokach bardziej.widze ze malo dokladnie film ogladales bo wieksz czesc pasazerow zostala otruta a nie przecieta linka.mnie osobiscie film sie nawet podobal widac ze nie byl w pelni dopracowany i przewidujacy ale mial tez wiele pozytywnych aspektow.

użytkownik usunięty
Niemy

A mi się podobał i Statek i 13 duchów. Może nie jako horrory ale jako filmy sensacyjne które nie wymagają wiele od widza myślenia nieźle się sprawdzają. Trochę za dużo nielogiczności ale nie jest źle. A co do śmiania się. Co jak co ale jeżeli się śmiejecie chociażby i z głupich idiotycznych śmierci to dziwni jesteście. Jakby wasza matki zginęły (odpukac. Nikomu tego nie życzę) przez utopienie się w wannie żelków to byście się śmiali? Wątpie.