PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34562}

Statek widmo

Ghost Ship
2002
6,1 45 tys. ocen
6,1 10 1 45293
4,1 9 krytyków
Statek widmo
powrót do forum filmu Statek widmo

Uwilebiam ten Film Najlepsza Scena To kiedy Nagle ze skrzyni ze sztabami złota wyskakują szczury(Szczurów się nie boje ale że nagle coś wyskoczyło brr... Aż strach się bać)

ocenił(a) film na 6
Goku

Spodziewałm sie czegoś lepszego po tym filmie,pomysł był dobry,ale brakowało i to zdecydowanie napięcia,prawie wogóle nie czułem strachu na tym filmie i było tylko kilka dobrych scen np.Murphy utopiony to było dobre czy te sceny pokazujące masakre na statku,to z tymi robalami dawało też rade ale tylko dlatego że było to śmieszne:), i może jeszcze kilka innych w sumie zawiodłem sie ale i tak warty obejrzenia,

Goku

TEN FILM BYŁ OKROPNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zwłaszcza moment, kiedy tap pieprzona lina przecięła tych ludzi na pokładzie!!!!!!!!!!!!!! Ble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tfu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uhg!!!!!!!!!!!! Fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goku

to bylo ironiczne ? bo to wogole straszne nie bylo

nureQ

aha sory ;D jak mialem 12 lat to nie wiedzialem co to horror ;-)

ocenił(a) film na 1
Goku

Widac nieczesto ogladasz horrory, skoro nie przewidziales ze w skrzyni beda szczury. Scena ta nie zaskoczyla mnie ani troche, bo domyslilem sie co bedzie w skrzyni, w kinie nawet szepnalem o tym koledze siedzacemu obok. Zreszta nie tylko ten moment w tym fimie jest przewidywalny - caly film to jedna wielka wpadka fabularna, a jesli kogos on przestraszyl, to chyba oglada horrory raz na ruski rok.

ocenił(a) film na 6
Goku

Co tu dużo mówić, ilu widzów tyle opinii.