mOZE I SIE NIE ZNAM DOBRZE NA FILMACH (MAM 16 LAT) ALE TEN FILM SREDNIAK JEST pIERWRSZE 10 MINUT SWIETNE TA SCENA Z LINĄ NAPRAWDE mASAKRA ! PO GŁOWIE MI CAŁY WIECZÓR CHODZIŁA...A POTE, JUZ IM DALEJ W GŁAB FILMU TYM WIEKSZA LIPA NIESTETY ....
koles nie znasz sie na dobrych filmach
moze pozastan przy ''narnii'' lub czyms podobnym jak nie kumasz filmow ihihih
Czemu sie czepiasz kogos kto wyrazil swoja opinie? Bo skrytykowal film który ci sie podoba (statek widmo "dobrym filmem" - bueheheh)? Gosc ma racje - im dalej w filmie tym gorzej, poczatkowo jeszcze film oglada sie calkiem ciekawie, ale ostatnie 45 minut to padaczka jakich malo. Przewidywalny i bez klimatu - jesli to ma byc dobry film to ja padam ze smiechu.
Zgadzam się z tobą. Każdy morze wypowidać się na temat filmu ,ALE Statek Widmo nie jest taki zły. JA bym tylko trochę końcówkę zmienił :-I Pozdro;-)
Film jest świetny. Jak każdy ma jakieś wady i niedociągnięcia? Początek był najlepszy, a do taje dobre wrażenie i się zapamiętuje. Niestety końcówka no to troszkę mało dopracowana.
ja oglądnąłem tego filmu może z pół godzinki a z nudów...usnąłem ;) więc nie będę oceniał całego filmu, ale trzeba przyznać że ten początek z liną był bardzo dobry(na początku myslałem że genialny, ale jak się bardziej nad tym zastanowiłem, to w tej scenie było mase niedoróbek, bo np. jak lina, która szła mniej więcej pod tym samym kątem i na tej samej wysokości, jednemu człowieku obcięła rękę, innemu głowe, a jeszcze innego przecięła w połowie?)