PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34562}

Statek widmo

Ghost Ship
2002
6,1 45 tys. ocen
6,1 10 1 45237
4,2 11 krytyków
Statek widmo
powrót do forum filmu Statek widmo

mOZE I SIE NIE ZNAM DOBRZE NA FILMACH (MAM 16 LAT) ALE TEN FILM SREDNIAK JEST pIERWRSZE 10 MINUT SWIETNE TA SCENA Z LINĄ NAPRAWDE mASAKRA ! PO GŁOWIE MI CAŁY WIECZÓR CHODZIŁA...A POTE, JUZ IM DALEJ W GŁAB FILMU TYM WIEKSZA LIPA NIESTETY ....

blaszka232

koles nie znasz sie na dobrych filmach
moze pozastan przy ''narnii'' lub czyms podobnym jak nie kumasz filmow ihihih

ocenił(a) film na 1
seba34

Czemu sie czepiasz kogos kto wyrazil swoja opinie? Bo skrytykowal film który ci sie podoba (statek widmo "dobrym filmem" - bueheheh)? Gosc ma racje - im dalej w filmie tym gorzej, poczatkowo jeszcze film oglada sie calkiem ciekawie, ale ostatnie 45 minut to padaczka jakich malo. Przewidywalny i bez klimatu - jesli to ma byc dobry film to ja padam ze smiechu.

ocenił(a) film na 9
Cameron

Zgadzam się z tobą. Każdy morze wypowidać się na temat filmu ,ALE Statek Widmo nie jest taki zły. JA bym tylko trochę końcówkę zmienił :-I Pozdro;-)

ocenił(a) film na 8
Marcinus

Film jest świetny. Jak każdy ma jakieś wady i niedociągnięcia? Początek był najlepszy, a do taje dobre wrażenie i się zapamiętuje. Niestety końcówka no to troszkę mało dopracowana.

Joasia_7

mi sie wlasnie koncowka podobala... spojzenie tego faceta... mmmm...:D

ocenił(a) film na 3
martynkka

ja oglądnąłem tego filmu może z pół godzinki a z nudów...usnąłem ;) więc nie będę oceniał całego filmu, ale trzeba przyznać że ten początek z liną był bardzo dobry(na początku myslałem że genialny, ale jak się bardziej nad tym zastanowiłem, to w tej scenie było mase niedoróbek, bo np. jak lina, która szła mniej więcej pod tym samym kątem i na tej samej wysokości, jednemu człowieku obcięła rękę, innemu głowe, a jeszcze innego przecięła w połowie?)

ocenił(a) film na 3
Wilfinho

...a potem z nudów...

potem mi uciekło ;)

ocenił(a) film na 8
Wilfinho

Trzeba przyznać że, reżyser znalazł orginalny sposób na masakrę:)