PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124533
4,4 18 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

jeden z moich ulubioncy filmow rozrywkowych!!
i caly czas sie zastanawiam czy pierwsza czesc jest lepsza czy gorsza od dwojki?

ocenił(a) film na 8
Enemie

zdecydowanie "Step up The Streets" jest lepsze od "Step up Taniec Zmysłów"..........kocham Roberta Hoffmana;***

ocenił(a) film na 10
izunia953

Moim zdaniem 2 jest lepsza. Każdy z nas ma inny styl ja wole luźny. Osada jest THE BEST. Taniec Zmysłów jest super tylko tai jak dla mnie za poważny a piosenki są super ale tego wszystkiego czyli muza, taniec jest więcej w dwójce. PoZdRo

izunia953

Taaaak ;] Zgadzam się w 101% :) Step Up 2 - NAJLEPSZY!! NO i Robert x33 <3 ;***** !
Step up 2 oglądałam już chyba ze 100 razy. Znam cały film już na pamieć i jeszcze mi mało, bo za każdym razem kiedy mi się nudzi to sobie oglądam go znowu, i znowu ;P Dużo bardziej mi się podoba od jedynki, ale w obu częściach grają przystojniaczki ;];]

ocenił(a) film na 10
Enemie

dla mnie 2 xDD ale myślałam że 2 będzie beznadziejna bo każdy tak mówił kto już oglądał... nie wiem dlaczego... :P

ocenił(a) film na 10
Enemie

dla mnie 2 xDD ale myślałam że 2 będzie beznadziejna bo każdy tak mówił kto już oglądał... nie wiem dlaczego... :P

ocenił(a) film na 3
Enemie

step up 1 jest o wiele, wiele LEPSZE (pod względem muzyki i nie tylko). Moje ulubione dwa utwory ze Step up Taniec zmysłów - Imma shine zespołu Youngbloodz i Show me tha money Peteya Pablo i porównajcie sobie je z np. Low Floridy. The streets nie jest już takie dobre.

ocenił(a) film na 4
Enemie

a dla mnie jedynka była lepsza dwójka jakaś taka dziwna

ocenił(a) film na 8
Enemie

jedynke zapamietam na zawsze chyba, jest w niej cos niesamowitego, a dwojka jest bardziej rozrywkowa, wiecej tanecznej muzy, ogolnie klimat luzny.
Wybieram jedynke ;)

ocenił(a) film na 8
Enemie

moim zdaniem jednak 1 lepsza:D

ocenił(a) film na 9
Enemie

STEP UP 1 jest super taki bardziej romantyczny muzyka ok MÓJ NR 1 to STEP UP 2 jak dla mnie muzyka to rewelacja po po prostu muzyka najwyzszy poziom lepsza niż w jedynce aktorzy ok i tu i tu choć bardziej podobał mi się Hoffman jest przystojny i świetnie tańczy STEP UP = STEP UP2 ŚWIETNE FILMY I TYLE !!!!

beti83_25

Bezsprzecznie uważam, iż lepszy jest "Step Up 2" - zdecydowanie ciekawsza fabuła, niesamowite układy taneczne i ta muzyka... Cudowny film!

ocenił(a) film na 4
Enemie

Jedynka szczerze to jest beznadziejna (oczywiście według mnie) - zasługuje na góra 4 lub 5/10. Fabuła strasznie słaba, aktorzy niespecjalni (w końcu to tylko tancerze - nie ma się co dziwić), tańce w miarę dobre, ale i tak nie na jakimś rewelacyjnym poziomie. Jedyne co było w nim w porządku to muzyka. Na prawdę całkiem niezła.

Natomiast dwójka znacznie przewyższyła moje oczekiwania. Może dlatego, że szłam do kina ze złym nastawieniem? Sama nie wiem. Fabuła jest znacznie lepsza (ale i tak strasznie oklepana i przewidywalna) aktorzy nie jacyś wybitni, ale i tak 100 razy lepsi niż w dwójce. Muzyka jest wspaniała, a taniec... Na prawdę genialny. Szczególnie ostatni - to jest coś niezwykłego, dla którego zapomina się o niedociągnięciach w fabule i w aktorach. Dlatego uważam, że 2 jest 1000 razy lepsza od 1.

Enemie

Jedynka była fajna, ale dwójka mi się bardziej podobała. Według mnie lepsza muza ;D

ocenił(a) film na 8
karolina_15_1993

Podobał mi się jeden i drugi.Ale przyznam się,że bardziej podobał mi się"Step up The Streets"-napewno lepsze układy,więcej muzyki,noi oczywiście fajniejszy aktor."Step up Taniec Zmysłow" jak już wcześniej zauważono był bardziej romantyczny,ale nie twierdze,że był przeciętny,był poprostu dobry.

Enemie

hmm... oby dwie czesci sa super;] ale step up 2 ma wieksza przewage.. bo tam wiecej tancza... fajne uklady, muza...itp;]

użytkownik usunięty
Enemie

2 czesc jest o milion razy lepsza od 1 :)))))

Oba filmy to arcydzieła światowego kina. Takich problemów natury egzystencjalnej jakie pokazuje ten film mógłby się powstydzić Bergman czy Woody Allen.

ocenił(a) film na 7
Enemie

step up 2 to chyba jedyny sequel, który jest lepszy od oryginału (;
zdecydowanie 2 jest lepsza (;

użytkownik usunięty
miss_impatience

jedynka jest okropna, ale 2 cudooooooooo:P

Enemie

dla mnie 1 część jest lepsza.. bo ta druga mniej mnie zaciekawiła..