Jutro ide na ten film, ale po wypowiedzi widzę, że niezbyt dobry.. ? Ja osobiście kocham
obie części Step up, więc mam nadzieję, że ta też mi się spodoba... ;]
Nie,mialam na mysli totalnych debili w stylu archenova77. Ktorzy daja temu filmowi 1. Ciekawe za co? kur...?
Film powinien dostac ocene przynajmniej 5. Byl taniec,byla zabawa... czego wymagacie od tego filmu? Mowie do ludzi,ktorzy dali 1. Okej,fabula nie powala,ale ja swietnie sie bawilam.
W filmie tanecznym szukam dobrej muzy i dobrego tańca. Jeśli to ma, to znaczy że jest dobry...
Od filmów tanecznych nie wymaga się zaje***tego scenariusza i fabuły.. Taniec to taniec i tyle..
Nie, to Ty jesteś odmóżdżona nastolatką która "Step Up" uważa za arcydzieło. I w gwoli ścisłości, to Ty wypisujesz głupoty na tym portalu.
Batman?. Do czego Ty zmierzasz dziecko?. Filmy z Batman'em mają u mnie ocenę raptem 6 czy 7. I nie uważam je za wybitne filmy. Jedynie "The Dark Knight" wyreżyserowany przez Nolan'a był w miarę na poziomie. Z Twoim podejściem pewnie wystawiłbym ocenę 10/10, bo się podobał. Skończ, bo żałosna jesteś.
Nie obrazaj mnie,bardzo prosze. 7 czy 6 to dobre oceny.
To Ty skoncz. Bo pieprzysz i pieprzysz.
"arcydzielo taneczne" - CHCIAŁABYŚ!. Może jakieś 15min. wyginana się w rytmie muzyki było. A reszta, to papka dla pryszczatych nastolatek które się podniecają i wyją na seansach z byle powodów.
Dla mnie tak. I nie musisz nikogo obrazac. Kazdy ma swoj gust i nie bedzie lubil tylko tych filmow,ktore TY lubisz.
I ja wcale pryszczata nie jestem,a lubie ten film. Fabula nie powala na kolana,ale taniec jest swietny. I dlatego dalam 10.
Do Ciebie też nie. Jesteś jak Ci ludzie którzy bronią krzyża przed Pałacem Prezydenckim czyli FANATYKIEM!. Do którego żadne argumenty nie przemawiają.
Ale i tak nikogo nie przekonasz. Nadal bedziemy to lubic. Tracisz tylko czas. Zrozum,ze ten film moze sie podobac.Chociaz dla Ciebie jest na 1/10.
Ja zaczynam wystawić oceny tak jak Ty to robisz - podoba się 10/10; nie podoba się 1/10 - proste, fanatyczko gniotów?
Gniotem to mozesz nazwac swoje pierdoly. Daj sobie siana,czlowieku.
Jak mi sie film nie podoba daje 4,a nie 1.
Archenova, naprawdę sądzisz, że jakakolwiek dalsza dyskusja z osobami tego typu ma sens?
Niektórzy lubią ambitne kino, inni banalne, amerykańskie produkcje. Te dwa światy zwyczajnie nie powinny się ze sobą zderzać, bo nigdy nie będą w stanie się porozumieć. Proste i banalne. Możecie się w kółko wyzywać i obrażać, jeśli macie na to czas i ochotę, by poprawić sobie humor. Nie przekonacie jeden drugiego, że macie rację, bo stoicie na dwóch przeciwnych biegunach...
Na razie to ja sie smieje z Twojej glupoty. :) To jest polska kulura. :) I nieszanowanie czyjegos gustu.
Ach, bo Ty szanujesz jego gust? I ludzi, którym się film zwyczajnie nie podobał?
Tak. Czy ja go obrazam? On mnie wyzywa od dziecka i obraza innych. A Ty sie nie wtracaj. Bo to z nim gadam,nie z Toba.
No wybacz, jakże mogłam sobie pozwolić na tak bezczelne zachowanie w stosunku do Twojej osoby...
(archenova, zwracam honor, świetna zabawa, to jest fakt)
I tutaj kłócisz się sama ze sobą, nawet tego nie widząc. Ja się już pobawiłam i żegnam się grzecznie, dalsza dyskusja nie ma żadnego sensu.
Nie podoba sie? Okej,wystaw ocene,napisz ze Ci sie film nie spodobal. A nie wciaz pieprzysz to samo! Ludzie kochani!
Myslisz,ze bedziesz slawny przez swoj trollizm na filmwebie?
Taką nastoletnią pyskówkę bez sensu możemy prowadzić cały dzień ponieważ Twoje argumenty przemawiające za tym filmem są aż tak puste, że sięgnęły dnia i kupy mułu.
No tak. Nie tylko Ty. Raptem parę osób... A większość i tak ma ten film głęboko w swoich 4 literach ;).
Tak, a parę osób oddał swój głos sprzeciwu... Może zagłosowało góra 100 osób, bo wczoraj oddałem głoś za, to zmienić się procent o 1 ;). Więc wiesz... Ludzie mądrzy starają się omijać gnioty typu "Step Up" szerokim łukiem. Dlatego nawet nie wchodzą i nie czytają tych recenzji.
Ja niestety musiałem się zniżyć do Twojego poziomu, bo nie mogę się patrzeć na wychwalanie jakichś gniotów...
hahahaha. :D nie no. Bawisz mnie do lez. :)
Wiekszosc ludzi uwaza film za dobry. :) Nieliczni ludzie [ trolle ] daja 1. :D zenua.
Dzieki za poprawienie humoru. :D :*
Dokładnie, to ogółem oddano 53 głosów. Naprawdę dużo - haha.
A recenzja jest jak najbardziej słuszna.
IMDB: 4.2/10; 1,349 - skończ, i nie kompromituj się dziewczynko.
Przestan blaznowac. :P ile masz lat ze bawisz sie w takie glupoty? 12? Skad bierzesz te teksty? od kumpli na naszej-klasie? Nie robi to na mnie wrazenia. :O
Niedlugo bedzie glosow wiecej. ;) poza tym... na filmwebie,na forum widac,ze wiekszosci podoba sie ten film. :P byl taniec,zabawa. Tego oczekiwalam.:)
Jak masz zly dzien idz sie wyzyj na fanki Zacmienia. :D
Oj, fanki Twilight'u, to gruba artyleria...
Bo FW jest zdominowany przez nastolatki. A IMDB nie jest. Często jest tak, że na FW np. Twilight ma ocenę 6, a na IMDB 4 ;). To chyba o czymś świadczy.
dla mnie ta dyskusja jest bez sensu. Gust jest gustem, więc narzucanie swoich opinii innych osobom i ich obrażanie jest nie na miejscu. Ten film jest dla osób lubiących rozrywkę, kochających i znających się na tańcu oraz tych, którzy po prostu oglądają go dla tańca a nie dla jakiejś powalającej gry aktorskiej i wspaniałego scenariusza. Osoby, które nie lubią tego typu filmów nie wiem po co je oglądają i jeszcze obrażają innych, którym się one podobają. Wg mnie gra Ricka Malambriego mogłaby być lepsza, ale ogólnie zagrał przekonująco, natomiast nie podobała mi się gra Sharni Vinson. Trzeba pamiętać, że są to osoby zajmujące się głównie tańcem (oprócz Rick'a), więc ten film jest okazją do pokazania ich umiejętności. Dla mnie najlepszym "elementem" tego filmu jest gra Adama Sevaniego, znakomita muzyka i świetne układy, a także obraz 3D. Ja dzisiaj byłam na tym filmie i bardzo mi się podobał. To jest moje zdanie i mam nadzieję, że nie zostanę zwyzywana przez znawców sztuki filmowej, którzy będą próbowali mi wcisnąć swoje zdanie. Pozdrawiam:)