PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Jutro ide na ten film, ale po wypowiedzi widzę, że niezbyt dobry.. ? Ja osobiście kocham
obie części Step up, więc mam nadzieję, że ta też mi się spodoba... ;]

użytkownik usunięty
seline

Podpisuje sie pod tym. ;) Adam byl genialny.

Jaka ocena dalas,jesli mozna spytac?

Dałam 10/10 bo uważam, że film wg wielu moich kryteriów jest świetny. Dodam też, że wg mnie 1 cz. była nudnawa i za bardzo skupiano się na oddaniu jakichś głębokich treści, a nie na samym tańcu. Cz. 2 była bardziej dynamiczna, więcej tańca i fajny magnetyzm między aktorami. A w tej części zabrakło mi trochę właśnie takich relacji z cz. 2 ale inne elementy i tak przeważyły:)

użytkownik usunięty
seline

Mysle tak samo jak Ty! :) zgadzam sie w 100%!

Ja osobiście uważam, że film jest zjadliwy :) w prawdzie fabuła i gra aktorska nie była powalająca, ale na pewno nie fatalna. W każdym razie muzyka i taniec nadrabiały wszelkie niedociągnięcia i ogólnie rzecz biorąc, uważam, że czasami trzeba obejrzeć taki lekko strawny film, żeby oderwać się na chwilę od życia codziennego i nacieszyć oczy :)

happy_pampers

"uważam, że czasami trzeba obejrzeć taki lekko strawny film, żeby oderwać się na chwilę od życia codziennego i nacieszyć oczy"

właśnie to też między innymi miałam na myśli:)

użytkownik usunięty
happy_pampers

gra aktorska nie byla powalajaca....

liczylas/es na aktorow rownych Meryl Streep? Miala gra Cie powalic?

deedarcia

A mi się wydaje że po prostu oczekujecie od tego filmu aż za dużo. To film o TAŃCU - na tym trzeba się tu skupić!
Jeśli chcecie oceniać grę aktorską to chyba nie ten adres. Wątpię że łatwo jest znaleźć młodych aktorów którzy potrafią tak tańczyć. Albo jedno, albo drugie. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
alaviva

Racja. Zreszta... to tancerze,a nie profesjonalni aktorzy. Film dla mnie byl rewelacyjny. I pojde pod koniec sierpnia na niego jeszcze raz. :)

alaviva

no właśnie o to w tym filmie chodzi:) Np. w Streetdance, który wchodzi do kin dopiero we wrześniu występują najlepsi tancerze z najlepszych z programów Mam talent i You can dance (oczywiście brytyjskich edycji), więc mam nadzieję, że co niektórzy znawcy nie będą znowu oczekiwać oscarowego poziomu gry aktorskiej.

użytkownik usunięty
seline

Na Streetdance chyba raczej nie pojde,ale trailer widzialam. Nie zaciekawil mnie. ;)

deedarcia

Według mnie film świetny ! Nie mówie tu o fabule czy grze aktorskiej do, której to niektórzy mają zastrzeżenia ale o samym tańcu! z całego serduszka polecam :D