Step Up zmierza w dobrą stronę. Z każdą częścią tańczy więcej osób i w coraz bardziej efektowny sposób. 3 przechodzi samą siebie pod względem tańca. Jest go pełno ( w końcu film taneczny, w którym denna fabuła schodzi na drugi plan) i do tego robi nieziemskie wrażenie. Wcale nie oglądałem filmu w 3-D a podczas scen tanecznych z wrażenia przechodziły mi ciarki po rękach :) i nie odważę się zapomnieć o doskonałej muzyce, która od drugiej części jest jak najbardziej w moim guście :) ogólnie poza przewidywalną i identyczną jak w poprzednich częściach fabułą, słabą grą aktorską (z wyjątkiem Moose'a, który jak na wiek i w ogóle predyspozycje gra na prawdę fajnie, no i Ci którzy zrobili na mnie na prawdę duże wrażenie - bliźniacy z Argentyny czy skąd tam :D) film bardzo fajny, na który nie żałuje się wydanych nastu złotych :)
Uważam, że najlepsza z części, najwięcej tańca, najlepsza muzyka. Szczerze mogę przyznać, że był to najlepszy film jaki oglądałam w 3D, tu naprawdę co chwila coś "wychodziło" z ekranu! Rewelacja! Osobiście uważam, że bardzo dobrym elementem było wprowadzenie bohaterów z 2 części. Najsłabiej wypadła jednak główna bohaterka, po mimo urody jej gra wydawała mi się słaba w porównaniu z innymi bohaterami filmu. Zauroczyli mnie bliźniacy oraz "Robot", to co on wyprawiał...kosmos...
Polecam wszystkim...ZDECYDOWANIE WSZYTSKIM!
mnie jedyne co denerwowalo w filmie to wlasnie glowna bohaterka :P nie wiem czemu ale jakos mi tam nie pasowala :P nie miala tego czegos :P taka bez wyrazu, nudna i irytujaca :P
A ja natomiast ja bardzo polubilam. :) irytowala mnie aktorka grajaca Camille. Pospolita i irytujaca.
Alison Stonner ? czy jak jej tam ? a mnie wlasnie nie :D ona i Moose mi sie w tym filmie podobali :D a ta glowna taka jakas niedorobiona mi sie wydawala :P
A czy tylko mnie podobały się także osoby z przeciwnej drużyny... Samurajów??Dla mnie genialnie tańczył koleś z pojedynku z Moosem w parku..wymiatał najlepiej z tej "złej" drużyny;) A co do głównej aktorki to nawet ujdzie, dla mnie najlepiej udawały sie jej sekwencje smutku i placzu ,takie realne... jak dla mnie oczywiście.A reszta głównych bez zarzutu ..no ewentualnie jedna osoba nadal na szczycie-Adam Sevani (był genialny.)
W zasadzie bodobalo mi sie tez wiele osob drugoplanowych :P Ogolnie fajnie dobrani aktorzy :P
I co do Adama sie zgadzam :P
to sie żadko zdaża ale naprawde kazda kolejna czesc Step up jest lepsza od popszedniej.
Bylem dzisiaj w konie na step up 3d jestem poprostu zachwycony.
Swietna muzyka , taniec rewelacja i te efekty 3D super .
POLECAM!!!
tez mam podobne odczucia co do tego ze kazda kolejna czesc jest lepsza od poprzedniej ;) ... no chyba ze komus zalezy bardziej na fabule niz na muzyce, fajnych ukladach itd ;) to bedzie odwrotnie ;)
coraz więcej i coraz lepiej w związku z tańcem jest w tej serii :) i to chodzi w sumie, bo to taniec ma być motywem przewodnim :)
Najlepsza, mam nadzieje ze zrobia nastepna i bedzie jeszcze lepsza, ,,, poprzeczka zawisła wysoko//./
-.-.-
A tam jak dla mnie zawsze można wymyślić coś nowego..taniec to ewolucja ..rozwija się i zapewne 4 może kiedyś powstanie i będzie tak samo dobra jak 3 pozostałe;)
Tylko niech nie przesadzają za te "dwa lata" z make-upem :) Szczególnie facetów (Moose) :D
nie był? Przyjżyj się ile ma podkładu i innego syfu na twarzy przy zbliżeniach :)
O.o Faktycznie nie był umalowany. Niewiem o co chodzi z tym make ' upem. . ;d Co do aktorów. To musze przyznać, ze glowni bohaterowie byli spoko. ;) Chociaz Moose i Camille to wg mnie najlepsza para w filmie. ;) Poprostu słodko razem wygladająi ogolnie sympatyczni sa. ;) Co do czesci to uwazam tak samo jak Wy, ze jak narazie to jest najlepsza. Mam nadzieje, ze kontynuacj dorowna 3 cześci. ;)
Camille na schodach siedziala jak mala,pokrzywdzona dziewczynka w trampkach. Niezbyt ja lubie,jest dla mnie przeslodzona.
popieram ;P
a co do rumianeslowa: Camille przeslodzona ? wlasnie ona wydaje mi sie bardzo na luzie w porownaniu to gwiazdek w jej wieku w co drugim filmie :P
ja uważam, że Moose świetnie grał i świetnie tańczył, szczególnie patrząc na jego wiek ; )
Ech. No nie wiem. Jej buzka jest taka sweetasna, szczegolnie gdy miala te loczki w Camp Rocku. Nie przypadla mi do gustu jej gra,po prostu.
Mi tam ta cześć najmniej podobała się z tych wcześniejszych, chodź Moose popisał się tu bez wątpienia. Co do tańca to było w niektórych faktycznie na co popatrzeć, ale jak dla mnie to na pewno poza Azjatycką grupa. Chodzi mi o ten motyw z woda, Przeciwnicy piratów ponieśli taką klęskę, że masakra. Dobrze, że Moose tam był.
ale to moim zdaniem było dziwne, że tylko ci dobrzy i wspaniali dali sobie radę z wodą... a ci co mieli przegrać oczywiście musieli stracić swoją przewagę..
Zamiast zaśmiecać to forum, pouczyłabyś się polskiego. Rok szkolny juz się zaczął :) Mówi się "to byli Chińczycy" a nie "Chińczyki" xD
Haha,zamiast zasmiecac to forum ruszylabys dupsko i zrobila cos bardziej pozytecznego,niz pisanie glupot.
Pisalam na szybko wiec nie sprawdzilam bledu.
Ahaaa, to wszystko tłumaczy xD
W tym pierwszym zdaniu, masz całkowita rację. Jak wspaniałomyślnie z twojej strony, że potrafisz się sama utemperować :)
Mialam na mysli ciebie i tyko ciebie. ;) .
idz spac i obudz sie zdrowa. Dobrze radze.
jedna szuka zaczepki a druga poprawia nieistotne bledy co jest rownie irytujace. po pierwsze to forum filmowe nie wiem po co bawic sie w polonistow. po drugie co jedna odpowiedz to bardziej " blyskotliwa "
Nie bawię się w polonistkę. Rozumiem ,że można popełniać jakieś błedy na forach ,ale ten był dla mnie tak rażący, że musiałam go poprawić. Poza tym staram się tą dziewczyne sprowadzić na dobrą drogę, bo w każdym poście bredzi, że to się w głowie nie mieści.
Nie no kurw* . Bedziesz mnie pouczac,ze nie znam sie na ambitnych filmach bo dalam 10/10 Step Up. Podczas gdy sama oceniasz na ocene dobra Transformers. :)
I dlaczego { zastanawiam sie} jedziesz po mnie,a nie po innych,ktorzy dali temu filmowi ocene 9 czy 10. Jesli wybralas sobie akurat mnie na to by sie wyzyc,bo nikt cie nie lubi to sorry,ale zly adres. :)
Btw. Jak masz problemy moze warto udac sie do psychologa. Niech ci pomoze. Hm. Albo od razu psychotropy. :(
Ciauuuu. :))))
Ja nikogo nie wybierałam, tylko ty wyrózniasz się swoimi bezsensownymi i pezpodstawnymi postami. Nie wierzyłam, że można być, aż tak głupim człowiekiem, ale sie przekonałam w rozmowie z tobą.
A o tym dlaczego dałam pierwszej części transformers 7 chętnie podyskutuję z osobą odpowiednio kompetentną, czyli na pewno nie z tobą ( rozwydrzoną nastolatką która oceniła Step up jako arcydzieło)
No transformers jest przecież sto razy lepszym filmem niż step up, więc nie wiem o co jej chodzi ;o
Ta. A ja jestem Anna Karenina. =.=
Jesli macie plesc glupoty,to lepiej zamilczcie.
Na to wychodzi, a jedyną głupotą są twoje wypowiedzi i uznanie Step up'u za arcydzieło. Ja uważam, że Transformers jest lepszym filmem, niz Step up, a i tak w życiu bym mu nie dała 10.
Nie,za to Ksiege umarlaka oceniasz na 9 *.* . aaaach. *.* Jack Sparrow!
=.= Dziewczyno,umowmy sie. Nie bedziesz po mnie jechac,tylko dlatego ze dalam temu filmowi 10. Jestes smieszna i nie blaznij sie jeszcze bardziej. =.=
Jedyną osobą, kótra sie tu braźni, jestes ty- i to w każdej wypoewiedzi. Dlaczego oceniłam ten film na 9?? Poczytaj recenzje i oceny, a się dowiesz. Porównaj też sobie z recenzjami i ocenami Step' upu, który oceniłaś na 10 xD Tak apropos to Skrzynia umarlaka, do której Step' up nawet sie nie umywa, na wszystkich płaszczyznach filmowych.