PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603776}

Step Up 4 Revolution

Step Up Revolution
2012
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57846
5,2 6 krytyków
Step Up 4 Revolution
powrót do forum filmu Step Up 4 Revolution

FAJNY!

ocenił(a) film na 8

fajny,oglądać!dużo tańca!! ci którzy chcą podumać i wczuć sie w fabułę niech obejrzą "lot nad
kukułczym gniazdem"!!!

ocenił(a) film na 8
saratoga12

popieram :)

ocenił(a) film na 5
saratoga12

ja rowniez popieram. doskonaly film zeby stracic półtorej godziny zycia ;) chociaz z tym tancem nieco przesadzilas. bez rewelacji

ocenił(a) film na 8
conrad221

jak zatańczysz mi lepiej,to wycofam co napisałam:P

ocenił(a) film na 5
saratoga12

chyba nie musze umiec tanczyc zeby moc skrytykowac film. mi po prostu ten taniec sie nie do konca podobal i byl troche przesadzony. zawialo mi "facetami w butach" troszke.

ocenił(a) film na 8
conrad221

w "kochaj i tancz" smigali lepiej:P czepiasz sie i juz:)

saratoga12

jakoś ciągle zwlekałam z obejrzeniem tej części, bo pomyślałam, że pewnie znów to samo, bo co nowego mogą wymyślić. Film bardzo pozytywnie mnie zaskoczył szczególnie momenty w galerii, biurze czy restauracji. Polecam film. :)

ocenił(a) film na 7
saratoga12

zgadzam się w zupełności, to i 'lot nad kukułczym...' to w ogóle inna klasa filmów, chyba wiadomo, na co się nastawiać, oglądając właśnie Step Up 4 i jak na taki typ filmów, to ten jest świetny!!! :)

ocenił(a) film na 10
saratoga12

Jak dla mnie to najlepsza część Step up, do tej pory uwielbiałam część 1. Uważam że tańczyli świetnie, najlepiej ze wszystkich części, wreszczcie nie było jakiejś tam bijatyki między dwoma zespołami. Świetny film