PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603776}

Step Up 4 Revolution

Step Up Revolution
2012
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57846
5,2 6 krytyków
Step Up 4 Revolution
powrót do forum filmu Step Up 4 Revolution

Wszyscy chwala fabułę jednak ja uważam, ze była nieco naciagnieta. A może i nieco to za mało
powiedziane. Jestem fanka filmów z układami tanecznymi. W tym było go według mnie za mało.
Oczywiście porównując wcześniejsze części. Wątek ze szkoła głównej bohaterki odebrałem jako
zbędny, ponieważ była go zaledwie namiastka i oczywiście jak to w filmach bywa, główna
bohaterka była oczkiem w głowie, od razu została zauważona, wychwalona itp. Nie bylo dyskusji z
innymi studenami, nie bylo wiecej szczegółów na temat tej szkoły. Wiemy, ze była i ze tam
tańczyła. Dla mnie było to śmieszne, nienaturalne i niepasujace do reszty filmu. Spodobał mi sie
powód dla którego powstał taniec finałowy. Nie konkurs, w którym znając życie by wygrali, ale jako
protest przeciwko planom renowacji uboższej dzielnicy miasta. Za to plus. Poza tym film byl dla
mnie zbyt ekspresowy, nie zapadl mi w pamieci i nie wywolal u mnie reakcji pod tytulem 'och, ach'.
ogólna ocena to 6.

ocenił(a) film na 10
be_lata

skoro główna bohaterka nie miała by być wychwalana to kto ? jakaś drugoplanowa czy trzecioplanowa ? to by było bez sensu a po za tym jak by była pępkiem świata to dostała by się to tej szkoły a tak nie było bo odpadła pamiętam jeszcze jak mówiła to temu chłopakowi siedząc na plaży .

ocenił(a) film na 10
scream_1035

jakby mieli pokazać jak chwalą każde ucznia to film nie dość że był y nudny to jeszcze trwał by 4 godziny ...

scream_1035

i bardzo dobrze, że się nie dostała do tej szkoły. nie zasugerowałam wychwalania wszystkich uczniów. zwyczajnie odebrałam wątek ze szkołą jako zbyteczny i oderwany od reszty, odegrany na "odwal się", żeby tylko gdzieś go upchać. odebrałaś moją wypowiedź zbyt dosłownie, scream_1035. a może i rywalizacja z inną uczennicą okazałaby się ciekawsza. nie wiem, nie jestem reżyserem. ale ten klasyczny podział ról mnie nie zaskoczył, Tobie, z tego co wnioskuję, nie przeszkadza. to jest moje osobiste odczucie, z którym podzieliłam się z internautami. nie zamierzam też zastanawiać się co by było lepsze, bo nie o to tu chodzi.

ocenił(a) film na 10
be_lata

no pewnie że nie o to tu chodzi ale jakby pokazywali tylko co robi ekipa the mob to by było nudno a tak ona była od ekipy chociaż na chwilę jakąś odskocznią .