PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603776}

Step Up 4 Revolution

Step Up Revolution
2012
7,0 58 tys. ocen
7,0 10 1 57846
5,2 6 krytyków
Step Up 4 Revolution
powrót do forum filmu Step Up 4 Revolution

Non stop niemal identyczny scenariusz... Gość tańczy, poznaje dziewczynę, podgląda ją jak
oddaje się treningowi, zakochują się i koniec.

Imho żenua, trójka była lepsza pod względem tanecznym i muzycznym.

ocenił(a) film na 3
awsm

Dokładnie trójka o wiele lepsza. Za dużo lukru na końcu.

awsm

Może wolał byś obściskujących się dwóch facetów :D:D.

Proszę, podaj " przykład " idealnego twoim okiem film o tematyce tanecznej, który przykuł by twoją uwagę,

DaRKUSTKA

Chociażby poprzednie części tej serii ale nie są idealne. Raczej nie ma idealnego filmu o tańcu poza tym nie jest to mój ulubiony gatunek. Po prostu w kółko mamy to samo i nic więcej. I nie piszę tutaj o tym, że tańczą "na ulicy" tylko non stop taka sama historia z innymi aktorami. Poza tym nie wiem skąd pomysł o jakichś dwóch facetach (jakieś zapędy chyba masz) i zachęcam do korzystania ze słownika bo widać braki.

ocenił(a) film na 10
awsm

żaden zapęd tylko drwiny z Ciebie ;) szukasz dziury w całym .

scream_1035

No to świetnie, że drwiny bo niby każdy ma prawo do własnej opinii. Dla mnie firm szmirowaty i EOT. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
awsm

ta część akurat najlepsza a skoro to nie jest Twój ulubiony gatunek to mogłeś sobie podarować ten film, ale spoko każdy ma prawo do zdania

KrzysiekKmiecik

I właśnie o to mi chodzi. Każda z części "opowiada" taką samą historię, cały czas ten sam schemat. No i wg mnie nie była to najlepsza część, a ostatni występ między kontenerami to nieporozumienie. Niby było jakieś wielkie wystąpienie, a oni tańczyli na szerokości może 10 metrów z tymże większość obecnych tam osób i tak pewnie nie widziała jak tańczą... no i nie wspomnę już, że wielomilionowy projekt biznesmena został odrzucony bo się postawiła grupa tancerzy. Raczej biznes tak nie działa + do tego wszystkiego reakcja burmistrza - żal.

KrzysiekKmiecik

ps. gatunek nie jest ulubiony ale poprzednie części były w miarę, no i zawsze muzyczka porządna przygrywa.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
awsm

Nie zgodzę się z Tobą bo 4 część znacznie różni się od poprzednich ponieważ w każdej z 3 poprzednich grupy taneczne walczą ze sobą , o jakieś podium a w 4 części widzimy coś innego czyli głównych bohaterów którzy muszą walczyć o siebie o przyjaciół o dom demonstrować swój sprzeciw .. jak już mówiłam to zupełnie co innego .. a co do miłości między głównymi bohaterami hmm film jest jeszcze bardziej interesujący i wciągający gdy pojawiają się emocje .