7,2 1,7 tys. ocen
7,2 10 1 1729
7,5 2 krytyków
Still Life
powrót do forum filmu Still Life

Napewno warto! Trzyma w napięciu,krótki, dobry i z pomysłem oraz prostym ale bardzo naturalnym i na czasie przesłaniem.
POLECAM

Finalny_Odbiorca

Właśnie jestem po 'seansie' tego filmu i jestem pod wrażeniem. Nie jestem fanem filmów krótkometrażowych, ale ten naprawdę mi się spodobał. Ode mnie 8/10 :).

ocenił(a) film na 8
Goku

zgadza się, jest świetny! bardzo dobry pomysł i wykonanie. ode mnie również 8/10. świetnie zrobiony szort.

ocenił(a) film na 10
Finalny_Odbiorca

Krótki ,WIELKI film. Pokazał więcej niż więkoszość gówna , które trwa ponad 2 godziny. I daje do myślenia. BRAWO !!!

ocenił(a) film na 7
Finalny_Odbiorca

Niezły, niezły..

ocenił(a) film na 7
Finalny_Odbiorca

Faktycznie wart obejrzenia, ciekawie pokazany...

ocenił(a) film na 8
fristyl3

świetny i tyle 9/10
muzyka momentami trochę nieodpowiednia.
Tylko czekać aż powstanie pełny metraż.

ocenił(a) film na 8
None200

Bardzo dobry!
8/10

użytkownik usunięty
Finalny_Odbiorca

przeciętne wykonanie,pomysł dobry.

Finalny_Odbiorca

MINUSY
- Historia jest trochę zbyt przewidywalna, tzn. domyśliłam się o co chodzi, od jakiejś 5 minuty 26 sekund
- Dość słabo wykorzystany potencjał muzyczny, który mógł być jednym z największych atutów

PLUSY
+ Mimo małej przewidywalności mocna historia z przesłaniem
+ Ciekawy pomysł
+ Krótki, acz treściwy

Ogólnie mówiąc, film naprawdę ciekawy, z bardzo dobrym pomysłem, prawie w pełni wykorzystanym. Trudno mówić o aktorstwie, więc powiem tylko, że Trevor Matthew zagrał przekonywająco. Myślę, że starczy na siódemkę.

Finalny_Odbiorca

Trzeba być naprawdę dobrym w te klocki, by w takiej krótkometrażówce wywołać u widza tyle emocji.
Nieopadający poziom adrenaliny, zaciekawienie, napięcie.
Myślę, że w normalnym filmie, człowiek już by się tak nie ekscytował.
POLECAM.