Straż dzienna

Dnevnoy dozor
2006
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 12266
5,5 2 krytyków
Straż dzienna
powrót do forum filmu Straż dzienna

Czy ci nasi dystrybutorzy nie chca tych filmow? Kto to rozprowadzal w Polsce? Pierwsza czesc byla u nas, gdy w Rosji druga, a zanim u nas ja pokaza, to tamci obejrza wszystkie po sto razy i zdaza im sie znudzic.

Ragna_Rock

Popieram w 100%. Zalosna jest ta nasza dystrybucja! Nie moge sie doczekac az Dnevnoy dozor wejdzie do kin!

ocenił(a) film na 10
Sakura

ja tez tego nie rozumiem puszczaja jakies gnioty typu straszny film 33/115 komedie romantyczne i choinka wie co jeszcze zamiast prawdziwego kina filmu naprawde wartego obejrzenia i powiem wiecej choc widzialam juz straz dzienna ( nie moglam wytrzymac a jak juz dowiedzialam sie ze u nas premiera przewidziana jest (O ZGROZO!!!!) na styczen 2007 nie wytrzymalam) nie mam zamiaru na tym sie zatrzymac i w 100% pojde na ten film do kina i to nie jeden raz!!!!!! wiec obudzcie sie dystrybutorzy!!!!!

Carolle

nasi dystrybutorzy wolą sprowadzać do naszych kin jakieś amerykańskie horrory , filmy s-fi czy jakies bezsensowne komedie romantyczne ( mam na m,yśli gatunek filmu ) - zamiast sprowadzać do nas filmy azjatyckie czy rosyjskie a nawet z innego państwa niżeli Ameryka . Jak się dowiedziałem , że w moim mieście w kórym jest Cinema City nie będzie Strazy Nocnej....to tak sie wkurzyłem....ALE JAKIEŚ BADZIEWIA POLSKIE TO DO KIN TRAFIAŁY !!!! OWSZEM !!!! NA TAKI BADZIEW KAŻDY PÓJDZIE !!!