Czy ci nasi dystrybutorzy nie chca tych filmow? Kto to rozprowadzal w Polsce? Pierwsza czesc byla u nas, gdy w Rosji druga, a zanim u nas ja pokaza, to tamci obejrza wszystkie po sto razy i zdaza im sie znudzic.
Popieram w 100%. Zalosna jest ta nasza dystrybucja! Nie moge sie doczekac az Dnevnoy dozor wejdzie do kin!
ja tez tego nie rozumiem puszczaja jakies gnioty typu straszny film 33/115 komedie romantyczne i choinka wie co jeszcze zamiast prawdziwego kina filmu naprawde wartego obejrzenia i powiem wiecej choc widzialam juz straz dzienna ( nie moglam wytrzymac a jak juz dowiedzialam sie ze u nas premiera przewidziana jest (O ZGROZO!!!!) na styczen 2007 nie wytrzymalam) nie mam zamiaru na tym sie zatrzymac i w 100% pojde na ten film do kina i to nie jeden raz!!!!!! wiec obudzcie sie dystrybutorzy!!!!!
nasi dystrybutorzy wolą sprowadzać do naszych kin jakieś amerykańskie horrory , filmy s-fi czy jakies bezsensowne komedie romantyczne ( mam na m,yśli gatunek filmu ) - zamiast sprowadzać do nas filmy azjatyckie czy rosyjskie a nawet z innego państwa niżeli Ameryka . Jak się dowiedziałem , że w moim mieście w kórym jest Cinema City nie będzie Strazy Nocnej....to tak sie wkurzyłem....ALE JAKIEŚ BADZIEWIA POLSKIE TO DO KIN TRAFIAŁY !!!! OWSZEM !!!! NA TAKI BADZIEW KAŻDY PÓJDZIE !!!