Straż dzienna

Dnevnoy dozor
2006
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 12266
5,5 2 krytyków
Straż dzienna
powrót do forum filmu Straż dzienna

Chodzi Mi o wersje (audio), nie dość że wersja z lektorem jest w systemie 2.0 to w tle jest podłożony dubbing w wersji angielskiej.Mnie osobiście to zirytowało.No rozumiem dystrybutora bo pewnie tańszy dubbing z angielskiego przełożyć no ale w finalnej wersji mogli by dać wersje oryginalną.
Pewnie nie jeden z was sobie pomyśli : że jak mi sie nie podoba angielska wersja to niech sobie włącze po rosyjsku z literami (i tak zrobiłem) ale nie w tym rzecz :/ żeby wybierać mniejsze zło.
Moim zdaniem dystrybutor sobie zakpił z polskiego widza (mógl wogóle nie umieszczac takiej tandetnej polskiej wersji) chociażby sie nie skompromitował.

gulonek

A czego się spodziewałeś po IMPERIAL oni często partaczą fajne filmy a polskich klientów mają gdzieś.

ocenił(a) film na 10
Lord_Kane

jakby to wydał gutek to na pewno wyglądało by inaczej. np w ogóle mogło by nie być polskiego lektora, tylko rosyjski + polskie litery.

gulonek

Oglądałem wersje Unrated, jaka została nagrana na płytach dvd z filmem "Straż Dzienna" i nie jest do końca wina Imperialu, który jedynie czerpał z angielskiego wydania w którym podłożony był dubbing(swoją drogą beznadziejny, kompletnie bez emocji, czasami myśle oglądając coś takiego że nawet polacy robią lepszy).