PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=594357}

Strażnicy Galaktyki

Guardians of the Galaxy
2014
7,5 270 tys. ocen
7,5 10 1 269971
7,1 74 krytyków
Strażnicy Galaktyki
powrót do forum filmu Strażnicy Galaktyki

W końcu dali do wyboru dubbing i napisy w wersji 3D i 2D. Przynajmniej tak jest w Multikinie.

ocenił(a) film na 9
Grabka23

U mnie nie ma nawet możliwości 2D a wersja z napisami jest możliwa w najbardziej nieodpowiednich godzinach.

ocenił(a) film na 6
Grabka23

W Heliosie tak samo.

Grabka23

Co z tego, skoro seanse z napisami są w godzinach nieosiągalnych dla mnie... To jest właśnie największy minus tych dzielonych seansów.

Puchy11

Niestety tak to ustawiają, u mnie seanse z dubbingiem są o 10:45 i 13:30, a z napisami o 16:15, 19:00, 20:00 i 21:45. Powinno być bo równo rano i wieczorem. To już w Katowicach lepiej jest, ale tam dużo kin i w każdym masa sal (W multikinie 10). A u mnie w Tychach raptem 5 i jest to jedyne kino. Na szczęście do Katowic mam 30 min pociągiem. ;)

Grabka23

A u mnie jest zupełnie na odwrót - napisy rano, dubbing po południu. I tak się nie dam zaciągnąć na dubbing :P

ocenił(a) film na 9
Grabka23

Stał się cud. Nie spodziewałam się, że dadzą napisy w 2D. Mam nadzieję, że pod koniec sierpnia nadal będą tak puszczać, bo dopiero wtedy będę mogła na to iść do kina.

ocenił(a) film na 8
Grabka23

Cud to się zdarzył, że puszczają 3D z napisami u mnie w Multikinie o 16:15, bo w Cinema City tylko 18 i później... co za dobór godzin.