Straszny film 2

Scary Movie 2
2001
6,2 116 tys. ocen
6,2 10 1 116007
4,2 26 krytyków
Straszny film 2
powrót do forum filmu Straszny film 2

Brak pomysłów

użytkownik usunięty

Kiedy w kinie widziałem zwiastun jedynki myślałem "Pewnie pokazali wszystkie fajne gagi". Po seansie okazało się, że film był pełen innych pomysłów równei dobrych jak w zajawce.

O dwójce tego nie powiem. Klimat jest podobny - znów na sali na przemian ze śmiechami słychać gromkie "ułeeee..." wyrażające zbiorowe obrzydzenie (taka już forma tej serii).

Niestety - dobrych pomysłów jest jak na lekarstwo. Tym razem niemal wszyskie widzimy w zwiastunie kinowym (najlepsze są parodia Egzorcysty i walka z kotem). Film jest króciutki, a i tak momentami nuży.

ocenił(a) film na 1

no tomato
Wiesz nie widzialem jedynki, wogóle nie mialem zamiaru pojsc na ten film, no ale jakos sie tak zdarzylo ze zobaczylem 2-ke no i jakos specjalnie nie zaluje, posmialem sie i to niezle, a ze film jest powalony to kazdy wie, jednak dla kazdego to on nie jest...
Rodzinka Wayansow slynie z tego rodzaju komedii, ogoolnie to i tak calkiem niezla polewa, sporo przegiec (np. pojedynek na pawie) ale porównujac to z Hannibalem, albo Obcym 4 nie wiem co wypada lepiej... narka:)