Straszny film 2

Scary Movie 2
2001
6,2 116 tys. ocen
6,2 10 1 116007
4,2 26 krytyków
Straszny film 2
powrót do forum filmu Straszny film 2

Ani to śmieszne, ani straszne, za to przeraźliwie nudne, nijakie i do tego niesmaczne. Z jeden raz może się uśmiałem, co minutę patrzyłem na zegarek. Takiego shitu dawno nie oglądałem. 1/10.

ocenił(a) film na 8
adam05

Bo to przecież miało być niezmiernie głupie i niesmaczne;p ode mnie 9/10

ocenił(a) film na 2
Gorillaz

I to właśnie ukazuje jacy ludzie są głupi że śmieszą ich takie rzeczy. Też daje 1/10.

ocenił(a) film na 8
Wielebny

Jak już powiedziałem, ten film w założeniach miał być najgłupszym filmem komediowym jaki kiedykolwiek stworzono;p A że tobie się nie podobał to już inna sprawa

ocenił(a) film na 7
Gorillaz

ten film od samego zamierzenia MIAŁ być głupi...i to jest w nim najlepsze... a szególnie Cindy Campbell vs Pan Kittles, poza tym naprawdę można sie zabić ze śmiechu :]

adam05

DO DUPY ALE NIE NA 1

JA DAJĘ NACIĄGANE 4/10

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

Hah...chyba nie widziałeś Date Movie.
Straszny film to przy nim rewelacja.

ja dałem 9/10 ... to są sparawdiowane horrory ! brak poczucia humoru niektórzy mają ...

ocenił(a) film na 3
King14Trails

Brak poczucia humoru ? A kogo maja smieszyc : seks, chamstwo, idiotyzm, robienie lodów itp ? Jeżeli ciebie to śmieszy to masz problem. Humor humorem a inteligencja inteligencja

adam05

Napiszę tyle: beznadzieja...

ocenił(a) film na 3
adam05

Debilny film z debilna fabula. Jezeli to z zalozenia mialo takie byc to tylko swiadczy o tym jakie filmy ludzie twojego pokroju potrzebuja. Fatalne wykonanie i zero smiechu. Wiekszego gowna nie widzialem. To nawet nie gowno, to .......2/10

adam05

Mylisz się. Ten film jest po prostu świetny. Moja subiektywna ocena to 10\10.

ocenił(a) film na 3
rosomen4

Twoja subiektywność to słownikowy przykład debilizmu chłopcze

Zandarm

odmóżdżone w pełni. ale co z tego. trochę dystansu ludzie!

ocenił(a) film na 9
Oleksandra

kurde ludzie przeciez ten film to parodia i taki własnie ma być, nie mam miec jakies specjalnej fabuły tylko ma parodiowac inne filmy i wyśmiewac aktorstwo czy fabułe innych filmów, jeśli tego nie potrafi zrozumiec jakis snobistyczny pseudo inteligencik to jego sprawa i sam jest debilem skoro juz tak rzuca inwektywami. dla mnie swietna parodia 9/10.

ocenił(a) film na 7
adam05

To jest parodia, czyli gupieeeeeeee że aż śmieszne 7/10

ocenił(a) film na 7
kogut13

głupieeeeeeeeeee
sorki za błąd w poprzednim poście