Ani to śmieszne, ani straszne, za to przeraźliwie nudne, nijakie i do tego niesmaczne. Z jeden raz może się uśmiałem, co minutę patrzyłem na zegarek. Takiego shitu dawno nie oglądałem. 1/10.
I to właśnie ukazuje jacy ludzie są głupi że śmieszą ich takie rzeczy. Też daje 1/10.
Jak już powiedziałem, ten film w założeniach miał być najgłupszym filmem komediowym jaki kiedykolwiek stworzono;p A że tobie się nie podobał to już inna sprawa
ten film od samego zamierzenia MIAŁ być głupi...i to jest w nim najlepsze... a szególnie Cindy Campbell vs Pan Kittles, poza tym naprawdę można sie zabić ze śmiechu :]
Brak poczucia humoru ? A kogo maja smieszyc : seks, chamstwo, idiotyzm, robienie lodów itp ? Jeżeli ciebie to śmieszy to masz problem. Humor humorem a inteligencja inteligencja
Debilny film z debilna fabula. Jezeli to z zalozenia mialo takie byc to tylko swiadczy o tym jakie filmy ludzie twojego pokroju potrzebuja. Fatalne wykonanie i zero smiechu. Wiekszego gowna nie widzialem. To nawet nie gowno, to .......2/10
kurde ludzie przeciez ten film to parodia i taki własnie ma być, nie mam miec jakies specjalnej fabuły tylko ma parodiowac inne filmy i wyśmiewac aktorstwo czy fabułe innych filmów, jeśli tego nie potrafi zrozumiec jakis snobistyczny pseudo inteligencik to jego sprawa i sam jest debilem skoro juz tak rzuca inwektywami. dla mnie swietna parodia 9/10.