Najlepsza część z serii "scary movie" Więcej okazji do śmiechu niż w poprzednich częściach;)
ehe :) racja:D ode mnie też dycha :) chociaż wszystkie straszne filmy wymiatają:) Ja jak wspomnę o tym filmie to od razu mam przed oczami ( czy tam oczyma /bw) widok jak oni we trzech idą z łopatami a murzyn wstrząsnął swoim szpadlem i łuska wyleciała <lol2222>
Według mnie najsłabsza część, ale także 7/10. Najlepsze były dwie pierwsze części, dwie pozostałe są już tylko dobre.
Dwie pierwsze najlepsze? o ile jedynkę można jakoś łyknąć to dwójka jest totalnie nudną i nieśmieszną kichą. Trójka ruleez!
Według mnie także najlepsza część.... Najpopularniejsze i najlepsze horrory sparodiowane głównie Ring...!!! Ciężko się nie śmiać ;]
Godzinami można by przytaczać cytaty z tego filmu... Zdecydowanie najlepsza część ze wszystkich, tylko nie radzę oglądać z lektorem TVP. Ja mam oryginalny DVD i tam jest inny, 5x lepsze.
Sam film oglądałem kilkanaście razy i za każdym razem się uśmiałem : ) "Krowa mówi -kreska-. Na trzy litery... *Ćwok!*" xD
Też myślę, że to najlepsza część ale przez szacunek dla pierwszych dwóch części całej trylogii daję 10/10 (czwórka jak dla mnie strasznie obniżyła poziom względem poprzedników)
hehehe lubie takie głupawe filmy, świetnie obnażają nielogiczności w oryginałach, mam sentyment, dobre do odmóżdżenia