PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

10/10

ocenił(a) film na 8

Najlepsza część z serii "scary movie" Więcej okazji do śmiechu niż w poprzednich częściach;)

ocenił(a) film na 9
Forever_18

ehe :) racja:D ode mnie też dycha :) chociaż wszystkie straszne filmy wymiatają:) Ja jak wspomnę o tym filmie to od razu mam przed oczami ( czy tam oczyma /bw) widok jak oni we trzech idą z łopatami a murzyn wstrząsnął swoim szpadlem i łuska wyleciała <lol2222>

ocenił(a) film na 8
Forever_18

Może nie 10/10, ale na pewno najlepsza część ze wszystkich Scary Movie :)

ocenił(a) film na 8
redmail

zarąbiście śmieszny film:) zgadzam się, ze to najlepsza cześć;)

ocenił(a) film na 8
Forever_18

popieramee - najlepsza część. Może nie 10/10 ale 7 się należy

użytkownik usunięty
Kamecha

w stu procentach się zgadzam że jest to najlepsza część.7/10

Według mnie najsłabsza część, ale także 7/10. Najlepsze były dwie pierwsze części, dwie pozostałe są już tylko dobre.

ocenił(a) film na 8
Goku

Dwie pierwsze najlepsze? o ile jedynkę można jakoś łyknąć to dwójka jest totalnie nudną i nieśmieszną kichą. Trójka ruleez!

ocenił(a) film na 5
Goku

dokładnie tak jest

Forever_18

Moim zdaniem dwojka byla lepsza, lecz ta takze mi sie podobala. ; )
8/10

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

Według mnie także najlepsza część.... Najpopularniejsze i najlepsze horrory sparodiowane głównie Ring...!!! Ciężko się nie śmiać ;]

ocenił(a) film na 7
aniksia

Psy się dziwnie zachowują... poległem:D

ocenił(a) film na 4
Marcinekk

Najlepsza część zdecydowanie :)

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

Godzinami można by przytaczać cytaty z tego filmu... Zdecydowanie najlepsza część ze wszystkich, tylko nie radzę oglądać z lektorem TVP. Ja mam oryginalny DVD i tam jest inny, 5x lepsze.

Sam film oglądałem kilkanaście razy i za każdym razem się uśmiałem : ) "Krowa mówi -kreska-. Na trzy litery... *Ćwok!*" xD

ocenił(a) film na 10
Screat

Też myślę, że to najlepsza część ale przez szacunek dla pierwszych dwóch części całej trylogii daję 10/10 (czwórka jak dla mnie strasznie obniżyła poziom względem poprzedników)

ocenił(a) film na 7
Forever_18

hehehe lubie takie głupawe filmy, świetnie obnażają nielogiczności w oryginałach, mam sentyment, dobre do odmóżdżenia

ocenił(a) film na 8
trolik_filmaniak

najlepsza część, choć 10/10 dałam z komedii tylko hot shots póki co :) i strzelając śmiechem!