PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

Trzecia część "Strasznego filmu" jest wciąż beznadziejna, ale i tak już dużo lepsza od najgorszej części 2, a nawet lepsza od jedynki. Na trójce nawet kilka razy się zaśmiałem, choć poziom dowcipów był, jak w całym cyklu, wyjątkowo niski. Jak się ogląda ten film, to szkoda tylko Charlie Sheena - ten bardzo utalentowany aktor w ostatnich latach tak się spsił, że musi się zniżać do poziomu takich przygłupów, jak choćby Leslie Nielsen. 3/10.

ocenił(a) film na 7
adam05

Zgadzam się, że to kiepski film, ale Charlie Sheen już kiedyś grał w "Hot shots" podobnie jak Leslie Nielsen w "Nagiej broni" - oba filmy mają praktycznie tych samych twórców i są w podobnym klimacie, tak samo jak Straszny film części 3 i 4. Trzeba po prostu lubić ten rodzaj humoru, poniekąd niepowtarzalny.

ocenił(a) film na 3
adam05

Straszny film 3 to totalna beznadzieja i megakatastrofa

ocenił(a) film na 5
kryptonim_zajec

Ten film nie jest dobry, nie jest nawet śmieszny, ale niektóre sceny potrafią dobitnie załamać ;D.

Tybii

Z przykrością muszę się zgodzić ten film wcale mnie nie zadowolił. Zdecydowałem się go obejrzeć, bo spodziewałem się czegoś w rodzaju 1 i 2, ale rozczarowałem się. Mało śmieszny. 3/10.