PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

Tandeta

ocenił(a) film na 1

Konsumpcyjna tandeta, papka dla miekkich mózgów. Przykre jest to, że tak wiele osób to ogląda i wysoko ocenia. Bracia Lumiere przewracają się w grobie na myśl do czego został użyty ich wynalazek. Nie do rozmyslań bądź rozrywki.....on został użyty do ogłupiania i tak już głupich ludzi.

Zandarm

Masz racje, humor w tym filmie jest niestety płytki do bólu

ocenił(a) film na 7
likerocknroll

Wyluzuj, nie można się ciągle katować niezwykle ambitnymi produkcjami. Ja lubie sobie czasem obejrzec taki luzny filmik.

ocenił(a) film na 7
bitzgrzyt1

Zgadzam się z Zandarmem ale bitzgrzyt1 też ma rację

ocenił(a) film na 9
Zandarm

Ja uważam ten film za świetne kino, nie wysokich lotów a jednak świetne, takie filmy są jak najbardziej potrzebne bo czy nie dobrze jest się czasem ogłupić, świat i tak jest wystarczająco smutny więc niema sensu samemu się dobijać. Wiem że na pewno jest wiele ambitniejszych komedii jak np. M. Pythoni (których jestem fanem) ale nie każdy łapie angielski humor. A co do kina wielkiego i poważnego nie ma żadnego obowiązku żeby oglądać tylko je.

ocenił(a) film na 10
Zandarm

"Tandeta"- tak ma na imię twoja stara. Tyle ponuraku!

ocenił(a) film na 7
Zandarm

Też nie lubię tego filmu, uważam go za obrzydliwy. Jeśli chodzi o "potrzebę płytkie humoru" to przecież humor w takich "Samych Swoich" nie polega też na jakiejś inteligentnej rozgrywce, raczej jest takie proste i śmiszne, ale nie głupie jak dla mnie to xP NIe mam zamiaru nikogo obrażać, ale takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 7
drax113

Porównanie Strasznego filmu do Samych swoich bezcenne.
Do mnie taki prosty humor trafia i pjerdole to, że jakieś jebane pseudo-rozkminiacze nazwą mnie przygłupem.