PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

Ale jednak pamiętajmy że wszystko zależy od gustu danej osoby. Ja tam szczerze polecam.

Marek_Gajewski

zgadzam sie, najlepszy z calej czworki :D najmniej oblesny :P hehe

Mariposs_a

Najmniej obleśny? Żarty z Matki Teresy raczej _były_ obleśne. CHyba, że chodziło Ci o to, że stosunkowo (sic!) niewiele seksualnego podtekstu... TO wtedy zgoda...

ocenił(a) film na 10
Mariposs_a

Straszny film 3 jest najlepszy z całej 4.Najbardziej mi się podobała końcówka filmu ,kiedy dziewczynka wzięła piłę motorową.

Marek_Gajewski

Moim zdaniem też trzecia część najlepsza. Oczywiście to zalezy od gustu, 1 i 2 tez mi sie podobały tylko minus za to ze obleśne , obrzydliwe - nie mój gust ;)

beata37

A według mnie była to część najgorsza Może dlatego że nie podobały mi się też horrory z których się nabijali takie jak Znaki i Ring A sceny w których parodiowane były też niehorrory czyli 8 mila i Matrix Reaktywacja według mnie były taką zapchajdziurą i były po prostu kiepskie. Najlepsze dla mnie były dwie pierwsze części choć faktycznie dwójka byla "lekko" obleśna. No ale jak tu ktoś wspomniał gusta są różne.

hornet

Mnie też najbardziej podobała się Trójka.
Ale gust to gust: co było gdyby wszyscy byli tacy sami?

ocenił(a) film na 10
Marek_Gajewski

nie oglądałam SF4 ale z 3 pierwszych ta własnie była najlepsza... polew miałam niesamowity :D

ocenił(a) film na 6
Marek_Gajewski

popieram całkowicie.Mnóstwo fajnych przeróbek i parodii no i myśle ze ten film był najmniej zboczony bo inne to..szkoda gadać.Ale 4 jeszcze nie widzialam więc nie wiem...moze tez mi sie spodoba

ocenił(a) film na 7
Marek_Gajewski

Hmmm...wszystkie straszne filmy sa obleśne!! Wogóle to jedno wielkiedebilstwo jest. "niechcący" widziałam wszystkie 3 części. Na jedynce poprostu siedziałam i oglądałam, na dwójce zasnęłam a na trójce leżałam i sie smiałam. Tak...ogólnie ten film jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, ale i tak ryczałam ze smiech...dziwna jestem

kropekk

A no widzisz... Z jednej strony to śmieszne, a z drugiej żenujące.
Ale i tak się śmiejesz :P

Marek_Gajewski

straszny film jest moim ulubionym filmem. bile go jedynie LOST, ale to serial. jest ewidentnie najlepsza z całej czteroczesciowej trylogii <lol> i moge sie zalozyc ze straszny film 5 nie pokona trojki.a 1 i 2 sa obrzydliwe. tworcy tych czesci chyba maja widzow za idiotow i bezmozgow jak chcieli nam wcisnac taki szajs. nie powiem, sa tam smieszne momenty (np.jakten na wózku wchodzi po schodach), ale TROJKA RZĄDZI!!

ocenił(a) film na 10
Marek_Gajewski

Popieram w 100% trzecia część rządzi i to pod każdymi względami!!!!

ocenił(a) film na 10
Marek_Gajewski

Po prostu 3 czesc jest najbardziej przemyślana , gagi wyszukane i nie banalne i tandetne jak w pozostałych częsciach które są dla dzieciaków!!! W tej częsci cały czas człowiek się śmieje nawet jak nie widział parodiowanych filmów. Polecam!!!!

Ampulos

mozecie podac tytuły filmów które zostały sparodiowane?:)

ocenił(a) film na 10
kieszi

Masz w recenzji człowieku :). Zajrzyj ;]

Ampulos

Najlepsza część najlepsze jak się biła z Brendą albo jak się nakońcu piłami motorowymi straszyli <hahahah> Pozdro

ocenił(a) film na 6
Marek_Gajewski

mi się nie za bardzo podoba. dla mnie najgłupsza była scena z MJ