Ale jednak pamiętajmy że wszystko zależy od gustu danej osoby. Ja tam szczerze polecam.
Najmniej obleśny? Żarty z Matki Teresy raczej _były_ obleśne. CHyba, że chodziło Ci o to, że stosunkowo (sic!) niewiele seksualnego podtekstu... TO wtedy zgoda...
Straszny film 3 jest najlepszy z całej 4.Najbardziej mi się podobała końcówka filmu ,kiedy dziewczynka wzięła piłę motorową.
Moim zdaniem też trzecia część najlepsza. Oczywiście to zalezy od gustu, 1 i 2 tez mi sie podobały tylko minus za to ze obleśne , obrzydliwe - nie mój gust ;)
A według mnie była to część najgorsza Może dlatego że nie podobały mi się też horrory z których się nabijali takie jak Znaki i Ring A sceny w których parodiowane były też niehorrory czyli 8 mila i Matrix Reaktywacja według mnie były taką zapchajdziurą i były po prostu kiepskie. Najlepsze dla mnie były dwie pierwsze części choć faktycznie dwójka byla "lekko" obleśna. No ale jak tu ktoś wspomniał gusta są różne.
nie oglądałam SF4 ale z 3 pierwszych ta własnie była najlepsza... polew miałam niesamowity :D
popieram całkowicie.Mnóstwo fajnych przeróbek i parodii no i myśle ze ten film był najmniej zboczony bo inne to..szkoda gadać.Ale 4 jeszcze nie widzialam więc nie wiem...moze tez mi sie spodoba
Hmmm...wszystkie straszne filmy sa obleśne!! Wogóle to jedno wielkiedebilstwo jest. "niechcący" widziałam wszystkie 3 części. Na jedynce poprostu siedziałam i oglądałam, na dwójce zasnęłam a na trójce leżałam i sie smiałam. Tak...ogólnie ten film jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, ale i tak ryczałam ze smiech...dziwna jestem
straszny film jest moim ulubionym filmem. bile go jedynie LOST, ale to serial. jest ewidentnie najlepsza z całej czteroczesciowej trylogii <lol> i moge sie zalozyc ze straszny film 5 nie pokona trojki.a 1 i 2 sa obrzydliwe. tworcy tych czesci chyba maja widzow za idiotow i bezmozgow jak chcieli nam wcisnac taki szajs. nie powiem, sa tam smieszne momenty (np.jakten na wózku wchodzi po schodach), ale TROJKA RZĄDZI!!
Po prostu 3 czesc jest najbardziej przemyślana , gagi wyszukane i nie banalne i tandetne jak w pozostałych częsciach które są dla dzieciaków!!! W tej częsci cały czas człowiek się śmieje nawet jak nie widział parodiowanych filmów. Polecam!!!!
Najlepsza część najlepsze jak się biła z Brendą albo jak się nakońcu piłami motorowymi straszyli <hahahah> Pozdro