PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3
użytkownik usunięty
MJstranger

Taki komentarz mógł napisać tylko idiota

MJstranger

dokładnie, cała seria to jakaś porażka
nie rozumiem ludzi którzy piszą komentarze 'ta scena z wiagrą i kotem po prostu czad!' no ludzie, ten film jest po prostu dla debili ! :/
jak was śmieszą takie sceny to chyba potrzebujecie psychiatry
szkoda nazywać to coś filmem

jogowafel

100% się z tobą zgadzam

ocenił(a) film na 10
jogowafel

Ostatni raz jak sprawdzałem to na tej stronie ocenialo się filmy a nie ludzi oglądających dany gatunek. I przypominam - nie ma czegoś takiego jak "film dla debili". To jest parodia.

el_jefe

TO JEST w 100% prawda. jak można obrażać ludzi których nawet się nie zna. to jest żałosne i dziecinne ;s

MJstranger

Twoja głupota jest niezrównana.Taka wielka krytyczka filmowa,a nie potrafi zrozumieć idei jaką jest parodia- wyśmianie oryginału za pomocą nie rzadko specyficzne go poczucia humoru, przejaskrawienia jego cech (pastiż), czy ironii, czasem nawet sekwencji, które mogą wydawać się głupie.
PS:To, że ktoś ma inne poczucie humoru niż ty nie świadczy o tym, że ma niskie IQ.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MJstranger

Idiota który myśli że jest Einstein'em

szymas93

Dzisiaj puścili to na ale kino....

Jak dla mnie ukochany kanał z tą chwilą umarł.....

Pan_Chaplin

Ten film trzeba traktować z dystansem jeśli ktoś nie potrafi oceni słabo :D proste dla mnie film na 10 ;)

ocenił(a) film na 10
MJstranger

kazdy lubi co innego

ocenił(a) film na 6
MJstranger

Ja natomiast nie rozumiem ludzi, którzy w tym filmie nie potrafią znaleźć NICZEGO śmiesznego. Może faktycznie znaczna część jest po prostu głupia, ale za całokształt film zasługuje przynajmniej na 5. Kopiący w jaja na pożegnanie kosmici - mistrzostwo :))

MJstranger

ten film śmieszy swoją głupotą i o to w nim właśnie chodzi

Ilovebasketball

dokładnie ;D

MJstranger

Każdego śmieszą różne rzeczy, dla mnie cała seria ma w sobie coś świetnego, lubię je oglądać - dobra familijna rozrywka i koniec.

ocenił(a) film na 7
MJstranger

Dooobra , ja mam do wszystkich pytanie.
Czy może mi ktoś polecić fantastyczną komedię na poziomie , nie dla idiotów, z kwintesencją humoru?

Mi się ten film podobał ,pewnie oznacza to że mam gust na poziomie przeterminowanego jogurtu. Dlatego z chęcią obejrzę 'porządne komedie.'

ocenił(a) film na 7
MJstranger

Ten film prezentuje bardzo inteligentny, wyszukany, nietuzinkowy humor dla mas. Koniec

ocenił(a) film na 7
Toolbar

Nie pisałam tamtego posta z sarkazmem , to było normalne pytanie. .^

ocenił(a) film na 7
Formula1Fan

Nie odpisywałem tobie, tylko autorowi tematu. Pozdrawiam