Sa tam wszyscy najlepsi: Pinhead, Myers, Jason, Candyman, Freddy i welu, wielu innych.....O kazdym jest krotka informacja, jaka ma bron, czemu zabija itp. a nastepnie jest krotki fragment z filmu, w ktorym wystepuje......Naprawde ciekawa kompilacja !!! Oby wiecej takich....
uwielbiam horrory i zadnemu nie przepuszcze a tego nie moge nigdzie dopasc.Skad wziales ten film??jak mozesz to odpisz na pearl.iza@interia.pl
uwielbiam horrory i zadnemu nie przepuszcze a tego nie moge nigdzie dopasc.Skad wziales ten film??jak mozesz to odpisz na pearl.iza@interia.pl
Ja to ściągnęłam z emulka i jakość jest super. Zupęłnie tak jak film. Fajnie jest zebrać wszystkich psycholi do kupy i potem móc sobie ich przypomnieć w jednym filmie. 10/10
Super film(dokument?) o każdym (anty)bohaterze jest opowiedziana krótka historyjka i pokazany jest filmik, o nim.... jest tu dużo tytułowych straszydeł min. Jason, Freedy, Michael, Chucky(my like xD), Leatherface, Pinhead,Karzeł, Władca "morderczych kuleczek(ale nazwa filmu nie ma co heh "Mordercze kuleczki" chyba po pijaku ten tytuł wymyślili, ale nie o tym mowa)" i wielu wielu innych xD.... nie zmarnowałem 50-60 minut, ponieważ jest to super i koniec xD dla mnie 11/10 xD
Bardzo ładnie sklejony,ciekawostki warte uwagi i świetnie dopasowane sceny,wybrali dokładnie te,które powinny być wyświetlone.
Szkoda,że taki krótki.Mogli rozwinąć jakoś do 90 minut i dorzucić kilka postaci,nawet z mniej znanych filmów.
Zapomniałem dodać : jest na Youtube.Znalazłem w minutę.
Bodajże 17 partii.Pierwsza : http://www.youtube.com/watch?v=-fVvnWVZcVs&playnext=1&list=PL5F3411FFC1A16038