Rzeczywiście, ten film to połączenie kilku innych. "Projekt: Monster", "Jestem legendą", "Mgła". Tylko ile razy można oglądać to samo.
"Potwory" są jedynie potwornie nudne. Nie udało się zbudować klimatu, który był w "Projekt: Monster". W dodatku zbyt to wszystko melodramatyczne, a łzawy happy end to już wogóle dobija ten marny film.
Dobrze, że oglądałem na kompie, kolejne 17 złotych mogło pójść się jebać.
3/10
W tym filmie byl happy end?...Czlowieku Ty w ogole filmu nie zrozumiales i glownego motywu przewodniego ale w sumie mnie to dziwi przeciez jest jak byl napisane :melodramat ,sci-fi a teraz wszyscy rozczarowani ze bardziej byl to dramat niz sci-fi no rece opadaja.
ze bardziej byl to melodramat/scf-fi niz horror/scf-fi --> to mialem na mysli, bo patrzac na wypowiedzi osob ktore daja niskie oceny ewidentnie widac ze to chcieli obejrzec. Powiem wam jedno jesli przy ogladaniu danego filmu nie umiecie sie przestawic na cos innego to nie dorosliscie zeby w ogole filmy ogladac. Zachowujecie sie jak rozwydrzone dzieci ktorym sie nie chce kupic zabawki i ktore nie umieja docenic czegos innego nie mowie ze lepszego ale INNEGO.