Strefa X

Monsters
2010
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 18177
6,3 13 krytyków
Strefa X
powrót do forum filmu Strefa X

CO ZA SZAJS

ocenił(a) film na 1

odwiedzam ten portal bardzo często - jako gość...
jednak tym razem aż musiałem założyć konto...
ten film to totalna beznadzieja, takiego dziadostwa chyba jeszcze nie widziałem ....
zmarnowane 93 minuty...

Film przez pierwsze 87 minut jest gówniany.... ale...
Szczytem gówna w tym "dziele" to ostatnie 6 minut !!!!! !!!!
WIELKA OŚMIORNICA OGLĄDA TV MACKĄ, kobieta wyłącza kablówke i nagle pojawia się druga ośmiornica... po czym Obie - sam nie wiem co robią ?! Jakas stymulacja ?! a do tego te epickie łzy "bohaterów" "filmu" ...?!
DNO ! i dno się zarwało !!
LEPIEJ KASĘ ZGUBIĆ NIŻ WYDAĆ NA BILET !!!!!

proadorro

Film nie jest szajsem, on po prostu nie trafi do wszystkich. Dla mnie jeden z najlepszych filmów ubiegłego roku.

ocenił(a) film na 2
proadorro

JA PIER*** kino powinno zwracać ludziom pieniądze za takie filmy! haha :D racja, to była najlepsza akcja filmu. aż musiałem obudzić kolege:D Powiem wam, że reżyser naprawdę się wysilił - takiego trzymania w niepewności, tyle zwrotów akcji.. no po prostu... och i ach. Ten Film powinien się "Kołysanka" nazywać:D

ocenił(a) film na 9
proadorro

Jak dla mnie to również jeden z najlepszych filmów zeszłego roku. Zachwycające kino drogi.

ocenił(a) film na 3
Arkanadien

Reżyser był rozdarty pomiędzy kinem społecznym, dramatem, s-f, thrillerem i komedią romantyczną - miks, gdzie każdy coś dla siebie wyszuka. Miał to być film dla każdego, wyszedł że jest dla nikogo...

ocenił(a) film na 1
Rumpel

Dobra opinia przyjacielu, ja bym dodał jeszcze jedno, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.

proadorro

chciałem to obejrzeć ale po tym ja patrze co o nim piszecie to chyb a sobie odpuszczę :D chyba że można się z tego filmu pośmiać taki beznadziejny :P

ocenił(a) film na 9
proadorro

Film może nie jest najlepszy, ale nie jest najgorszy, według mnie jest całkiem dobry, może fabularnie nie być specjalny, ale tu może nie chodzi o fabułę (która jest dość prosta - dwójka ludzi jedzie do domu.), myśle że chodziło o ukazanie tej ich drogi, drogi do domu, oraz ukazania świata w którym mieszkają stworzenia pozaziemskie, to jest tak jakby dokument, dokument fabularny.