PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576175}

Strefa X

Monsters
2010
5,7 18 tys. ocen
5,7 10 1 18161
6,0 13 krytyków
Strefa X
powrót do forum filmu Strefa X

...niestety negatywne ponieważ spodziewałem się czegoś innego.To nie jest film w stylu "Cloverfield" ani "Dystrykt 9".Mało akcji, a wątek "Potworów" bardziej ma charakter metaforyczny i myślę że film może się spodobać płci żeńskiej:)Panowie będą zawiedzeni.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Lookas21

bardzo chciałabym, żeby ludzie przestali porównywać te filmy. to jakby postawić obok siebie Moon i Star Wars... zwyczajnie nie zdaje to egzaminu. niby oba filmy dzieją się w kosmosie, a jednak są bardzo, bardzo różne.
rozumiem rozczarowanie tych, którzy nastawiali się na strzelaninę, bieganinę, trochę krzyków, omdlewających pań itd., ale wydaje mi się, że Monsters, tak jak i tak często wymieniane powyższe filmy, ma i plusy i to COŚ i warto się nieco wysilić i tego poszukać :)

ocenił(a) film na 6
zuzens

Mimo wszystko te filmy są tematyką troche podobne do siebie natomiast Moon to bym porównał bardziej do Odysei Kosmicznej albo Solaris;P.Oczywiście film ma plusy i jednym z nich o którym zapomniałem dodać jest muzyka:)

ocenił(a) film na 7
zuzens

Zuzens daje dobre komentarze - bo kto powiedział, że film będzie z rodzaju Dystrykt 9 - to inny rodzaj kina - zawierający jakieś. tam wspólne elementy lecz w śladowych ilościach.
Wciąż pamiętam słowa Samanthy z końcowej sceny filmu - że ona "nie chce wracać do domu ..."

Jak zawsze wielu osoba po prostu brak efekciarstwa ot co.

ocenił(a) film na 1
rtyu

"Jak zawsze wielu osoba po prostu brak efekciarstwa ot co." - coś chciałeś nam przekazać? Bo na razie wyszedł bełkot, taki jakim jest film, który komentujesz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem