Nie wiem o co zbytnio chodziło producentom tego filmu ale striptizerki zombie i Jenna Jameson to gwarancja sukcesu... myślę, że ten film w niektórych kręgach już jest kultowy
Oni chcieli to zrobić na Horror z lat 50. Widać to i po plakacie i po wstępie filmu. Ja szukam napisów narazie niestety bez skutku. Oczywiste jest że nie będzie to mega super hollywodzka kombinacja special effects + miliardy budżetu wpakowane w film ale może być ciekawie:P Zobaczymy
Tylko wybuchy sa takie sobie. Mięsko wygląda przekonująco ;))).
Myślałem, że to będzie coś w stylu Grinhouse'a Quentina i chyba taki był zamiar. Wykonanie przecietne (ok slabe) ale mimo wszystko powinno byc wiecej takich filmow...
to chyba miało być coś w stylu filmów typu zombie-sexploitation, w sumie jest kilka ciekawych pomysłów, ale więcej sie uśmiałem niż przestraszyłem.
Moja ulubiona postać z filmu to meksykański sprzątacz. Generalnie dla mnie film w stylu naga broń tylko,że o zombie.
"no niewiem ja po 5 min. wyloczylem ale ocen sam. troszke tania produkcja pozdro..." - Czego się spodziewałeś po tym? Dobrze, że tak szybko zrozumiałeś i nie traciłes cennego czasu na takiego gniota.