Striptizerki zombie

Zombie Strippers!
2008
4,2 5,0 tys. ocen
4,2 10 1 4988
4,3 3 krytyków
Striptizerki zombie
powrót do forum filmu Striptizerki zombie

zaskoczyłem się mile tym filmem , filmik jest śmieszny
i ma przyzwoite efekty , wyszedł im taki jaki miał być
no i wreszcie porządna rola R. Englunda ,
9/ 10 jak na swoj gatunek to nie ma za dużej konkurencji ja przynajmniej nie znam żadnej

rainman149

Film ten został pomyślany jako grindhouse - kwintesencja kiczu, kiepskiego humoru, gównianego wykonania, strasznej gry aktorskiej itp. Można to stwierdzić już po samym plakacie - czysty styl grindhouse.
Ale oczywiście wszyscy pseudo-krytycy filmowi nie pozostawili na nim suchej nitki.

ALE...

Gdyby w creditsach pojawiło się nazwisko Tarantino albo Rodrigueza, albo wręcz film W NIEZMIENIONEJ postaci wydany zostałby jako trailer do filmów wcześniej wspominanych panów T. oraz R., rozpoczęłaby się litania "ochów" i "achów". Średnia ocena oscylowałaby koło 7, maksymalnie 8.

I to jest najzabawniejsze... :P

ocenił(a) film na 6
fidelxxx

Zgadzam sie :)

Mam bardzo podobne odczucia, jak przedmowca, zwlaszcza jesli idzie o pierwsza czesc wypowiedzi.

Film mnie pozytywnie zaskoczyl. Byl nierowny, co skutecznie zepsulo efekt koncowy. Sceny i teksty naprawde dobre przeplataly sie z totalnym bezgusciem, ale prawda jest, ze efekt kiczu byl zamierzony i widzowie z odpowiednim poczuciem humoru uchwyca klimat podchodzac do obrazu z odpowiednim dystansem. Po obejrzeniu Postala (w ktorym pokladalem duze nadzieje) mysle, ze oba obrazy sa podobne (pastisz, autoironia), ale Zombie Strippers stoi dwie polki wyzej, gdyz Postal nie sprostal oczekiwaniom.
Jenna gra przyzwoicie, zupelnie nie rozumiem tych, ktorzy sie jej czepiaja. Zero sztucznosci, wypada naturalnie. Owszem, gra w tym filmie rowniez cialem, jak w poprzednich produkcjach, ale nie tylko i generalnie wypada lepiej niz aktorki z Zombie Strippers nie majace doswiadczenian w macierzystej branzy tyle, ze dla doroslych.
6/10

ocenił(a) film na 8
rainman149

jak najbardziej! :)

film nieprzeciętny - właczyłem sobie w niedzielny poranek (po tych wszystkich krytycznych głosach nie spodziewałem sie czegoś wartego uwagi więc miałem zamiar "rzucać okiem" znad innych zajęć)
a tu niespodzianka - świetnie sie bawiłem. film oczywiście nie dla wszystkich - ale jesli lubicie zombie z przymrózeniem oka - rewelacja!

ocenił(a) film na 8
birkin

oczywiście "przymrużeniem" :)

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

rainman149

śmieszny, śmieszny, śmieszny. Dobrze nakręcona parodia filmów o zakach. Muzyka jest świetna