I znowu dreszcze przeszły mnie po plecach! Kultowy!? Ta chała? Jesteś fanem zespołu Y.M.C.A ? Taki sam kicz jak ten zespół! Naprawdę nie czujecie jak Was pseudomistycy nabijają w butelkę? Zgroza ogarnia...
spokojnie... stylistyka filmu to rzecz gustu, ale od razu pseudomistycy, nabijanie w butelkę i wielkie przeżycia?? bez przesady - to przecież fikcja, która moze być mniej lub bardziej prawdopodobna, ale nadal pozostaje fikcją, niezaleznie od wyznania i odczuc religijnych i nie wiem, czym tu sie tak podniecać... dodam, ze nie jestem fanką Y.M.C.A., a film jest jednym z moich ulubionych:)
Tez lubie takie kino. Niesamowite ujecia i "tajemnica" sa ujmujace! Szkoda, ze ktos , gdzies boi sie tego pokazywac czesciej w TV lub w kinach. Jak zwykle cenzura?!
ludzie jak można nazwać taki płytki, prymitywny kultowym ?? kultowy to jest np "Łowca androidów", "Odyseja kosmiczna 2001" czy z gatunku horrorów "Egzorcysta" ale nie ta papka w stylu mtv !!! ludzie opamiętajcie się , nie można nazywać pierwszego lepszego filmu kultowym, a w szczególności tego steku bzdur....jezu jaka mistyczność? jaka tajemnica w którym miejscu flilmu? takie prymitywne spłycenie problematyki apokryfów i kwestii wiary, Kościoła woła o pomstę do nieba..