7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13672
7,0 3 krytyków
Suburra
powrót do forum filmu Suburra

Kapitalny

ocenił(a) film na 9

Wspaniale ukazana la cosa nostra, znakomita gra aktorska, piekne zdjecia. Polecam !!

kochamAndzie

I to właśnie dzieciaki bez pojęcia, gimnazjaliści i licealiści, zawyżają ocenę, w gruncie rzeczy klimatycznemu dramatowi gangsterskiemu. Choć ten gatunek podupada od czasu "Kamorysty" we Włoszech, tak ma się dobrze we Francji i rządzi niepodzielnie w Stanach Zjednoczonych. Cosa Nostra chłopaczku, to amerykański odłam włoskiej mafii, na terenie samych Włoch działa Kamora (org. Camorra) oraz Drageta (org. 'Ndragheta). Wyedukuj się i potem pisz te brednie, bo flaki przewracają się...:-(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
HeadHoper4Warsaw

polecam wejdz na moj profil na fb, jest link u mnie na koncie FW, sprawdz sobie mamejo moj rocznik urodzenia

kochamAndzie

Masz czym się chwalić, rzeczywiście, że w tym wieku wypisujesz takie brednie na portalu dla dzieci i nastolatków, pa...:*

ocenił(a) film na 9
HeadHoper4Warsaw

NIe pozdrawiam, nie wszyscy wyladowuja frustracje, obrzucajac od razu epitetami na tak odpowiednim serwisie jakim jest FW. :*

kochamAndzie

Najpierw trzeba wiedzieć co i do kogo pisze się, potem pisać, ale nie to co ślina na język przyniesie, pozdrawiam...:O

ocenił(a) film na 9
HeadHoper4Warsaw

la cosa nostra kazdy wie o co chodzi panie profesorze

monikarajtoo

La Cosa Nostra, nie, raczej Mafia Capitale i tak mów mi Panie psorze, kochanie...:-)