wyciąć większość kwestii mówionych z "mądrościami życiowymi" na czele, dorzucić
rozbierany taniec Baby Doll, pojedynek gigantycznych robotów, bitwę statków kosmicznych i
jeszcze kilka smoków, to dałbym 10/10. A tak niestety tylko 6/10
wogule w ciekawy sposob jest pokazana jej wyobraznia mnie rozwalila 2 wojna swiatowa w xxi .w. ogulnie popieram twoja opinie, ale sceny walki fajne jest na czym oko zawiesic (nie tylko sceny walk oczywiscie ;p)
Dobry był też moty jak samolotem uciekali przed smokiem... nie no pomysły odjechane i wizualnie super no ale mogliby już sobie darować tę całą fabularną otoczkę:P
Zgadzam się co do tańca - nie ma to jak pokazać te wszystkie wytrzeszczone oczy i śliniące się gęby, a potem nie pokazać ani chwili tańca. Podejrzewam, że po prostu nie wymyślili na tyle fajnego układu, żeby to dorzucić do filmu... a może specjalnie chcieli zostawić u widza pewien niedosyt ;)
ciekawe tylko jak dostawala lomot i sie przewracala to czy naprawde sie wywracala podczas tanca i latala po pokojach, moze tu tez tworcy nie wiedzieli jak to uchwycic ;p
no fakt sinaków nie miala ja konczyla ;p, ja bym to w parodii uchwycil ale to juz roi sie tylko w mojej glowie no chyba ze ktos mysli jak ja i walnie parodie z sucker puncherem i to uchwyci... ale to juz nie ma co sie tym przejmowac