Nie wiem , kto zaakceptował amatorski film ( pochodzący prawdopodobnie z YT ) , oraz hardkorową ciekawostkę ( jest już na MISTRZACH :D ) ,ale jeżeli na FW , od teraz można do bazy filmów zaliczać takie oto filmy to niech ktoś po raz kolejny zgada się z werami i wrzuci na nasz ukochany portal filmowy to oto dzieło https://www.youtube.com/watch?v=lW_S_m7AbhY . Pozdrawiam
To dzieło Zespołu Filmowego Skurcz, nie żaden YT. Tacy nieuświadomieni ludzie jak ty jeszcze żyją? Upadek człowieczeństwa.
Dużo filmów offowych ma tutaj swoje strony, co w tym złego? To nie jest filmik z YT zrobiony bez scenariusza przez gimnazjalistów.
Sajgon miał to mieli twoi starzy w PRL-u . P.S gdy tworzyłem nick myślałem o takich "olimpijczykach" ( niekoniecznie sumach) jak ty .
Mój nick był wcześniej, dużo wcześniej przede mną. Urodziłem się i był. Czekał na mnie. Poczekasz lata świetlne zanim zrozumiesz. Zanim dorośniesz?
Mój przyleciał razem z Supermanem , to on mi go dał i powiedział ,że nie mogę być samolubem i muszę rozpowszechniać go w internecie , inaczej , jeżeli ktoś się do niego przyczepi , to znak ,że ten nick to dar z nieba . My wszyscy tworzymy wspólną przyszłość ....
Jak można pomyśleć, że to film z YT, skoro YT powstało 5 lat później niż ten film? :O
Zespół ludzi robiących filmy to z definicji "Zespół filmowy" czy się to podoba czy nie. To, że to amatorka to inna sprawa.
W sumie jak troszkę poczytałem to niektóre filmy "offowe" nie są złe , są tylko niskobudżetowe ,lecz coś co jest nisko budżetowe nie musi być złe , przykładem jest "Krew z nosa" ;p