PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558807}

Sunset Limited

The Sunset Limited
2011
7,2 18 tys. ocen
7,2 10 1 18008
7,4 10 krytyków
Sunset Limited
powrót do forum filmu Sunset Limited

Faktem jest, że gra aktorska na najwyższym poziomie, tylko po co filozoficzne gadanie... Ale mimo tego podobało mi się jedno z ostatnich zdań.... Niestety, musiałem go oglądać w częściach (po pracy drugiej zmianie, niewiele można było obejrzeć)

ocenił(a) film na 10
Szeryf_filmweb

Kocham takie wypowiedzi. To coś jak w stylu - piłka nożna jest genialna tylko po co strzelają do bramek, nie lepiej jest po prostu do siebie podawać? Chyba właśnie o filozoficzne gadanie tu chodzi, bo o tym jest film. Bez urazy, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
AbdulAbdul

Ech... Ogólnie wiadomo, że piłka nożna to co innego niż film pełnometrażowy, ale może się czepiam... ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Szeryf_filmweb

Tak piłka nożna faktycznie jest czym innym, tu muszę się zgodzić, zwracam honor, ale wszak gry mówimy, że ktoś jest 'ślepy jak kret' to nie mamy na myśli, że kopie dziury w ziemi.

ocenił(a) film na 6
AbdulAbdul

Z tym porównaniem do "ślepego kreta", to też mi coś nie pasuje... Może niezbyt wyraźnie opisałem, co mi na "wątrobie siedzi" ;) Były momenty w filmie, że szło się pogubić od tego gadania. Coś jakby zdania wyrwane z kontekstu. I o takie filozoficzne gadanie mi chodziło.

ocenił(a) film na 8
Szeryf_filmweb

Proponuję spróbować odrobinę poczytać między wierszami, zarówno podczas seansu tegoż filmu, jaki i w komentarzach AbdulAbdul. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
wdowapogenerale

Tak zrobię. Film obejrzę sobie jeszcze raz, a komentarze zostawię dla siebie... ;)

ocenił(a) film na 7
wdowapogenerale

Na przykład, które komentarze.