5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24872
5,3 12 krytyków
Supermarket
powrót do forum filmu Supermarket

Jak dla mnie mocny. Ten kafkowski klimat, te zapetlenia. Mysle, ze od czasu "Domu złego" nie
bylo tak dobrego filmu.

ocenił(a) film na 5
Agnes_01

Polecam film "chrzest"... A moim zdaniem "supermarket" wypadł słabo przy filmie "dom zły" , nie mówię na pewno jest 100 razy lepszy niż te wszystkie " tylko mnie kochaj..." ale czegoś brakowało.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
gemini300

Amerykańskie szmiry...może jakieś przykłady...a tak w ogóle czy ja cię obraziłam...więc wypraszam sobie takie szczeniackie odzywki...jeśli nie umisz odpowiedzieć normalnym, kulturalnym językiem...to lepiej nic nie pisz.

ocenił(a) film na 8
iza_r_

No nie obrazilas ale ja tez nie ... tylko mi sie wydaje ze wy potrzebujecie takich filmow hobby o lowieniu ryb ,zbieraniu grzybow ,chodzeniu po lesie,dokarmianiu zwierzat .... a nie tak wszystko to siebie odnosic jak wiadomo tylko trzesienia ziemi maja swoje epicentrum no i czasem tsunami ,nie warto jest wszystko poruwnywac do domu zleggo i wogole raczej nie warto/

ocenił(a) film na 7
gemini300

Dziędziel

gemini300

Słusznie, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ale wiesz - znam takich, którym Siwucha i 18-letnia whiskey też tak samo smakują, takie czasy, niestety.

ocenił(a) film na 10
gemini300

durny wpis

Agnes_01

Przebojem wtargnęłaś na ulotki o tym filmie. Tylko chyba coś ci się pokręciło, albo za dużo wypiłaś. Porównania, które rzucasz, to jest po prostu masakra intelektualna. "kawkowskie klimaty" - dżizys...

Agnes_01

Co prawda nie widziałam Supermarketu, ale uderzyło mnie co innego- to oczywisty plagiat amerykańskiego Compliance, aż dziwię się,że ten film próbuje ubiegać się o niezależne nagrody.

ocenił(a) film na 10
Agnes_01

Gratulacje za trafienie na okładki tego filmu w wersji dvd.