Jak dla mnie mocny. Ten kafkowski klimat, te zapetlenia. Mysle, ze od czasu "Domu złego" nie
bylo tak dobrego filmu.
Polecam film "chrzest"... A moim zdaniem "supermarket" wypadł słabo przy filmie "dom zły" , nie mówię na pewno jest 100 razy lepszy niż te wszystkie " tylko mnie kochaj..." ale czegoś brakowało.
Amerykańskie szmiry...może jakieś przykłady...a tak w ogóle czy ja cię obraziłam...więc wypraszam sobie takie szczeniackie odzywki...jeśli nie umisz odpowiedzieć normalnym, kulturalnym językiem...to lepiej nic nie pisz.
No nie obrazilas ale ja tez nie ... tylko mi sie wydaje ze wy potrzebujecie takich filmow hobby o lowieniu ryb ,zbieraniu grzybow ,chodzeniu po lesie,dokarmianiu zwierzat .... a nie tak wszystko to siebie odnosic jak wiadomo tylko trzesienia ziemi maja swoje epicentrum no i czasem tsunami ,nie warto jest wszystko poruwnywac do domu zleggo i wogole raczej nie warto/
Słusznie, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ale wiesz - znam takich, którym Siwucha i 18-letnia whiskey też tak samo smakują, takie czasy, niestety.
Przebojem wtargnęłaś na ulotki o tym filmie. Tylko chyba coś ci się pokręciło, albo za dużo wypiłaś. Porównania, które rzucasz, to jest po prostu masakra intelektualna. "kawkowskie klimaty" - dżizys...
Co prawda nie widziałam Supermarketu, ale uderzyło mnie co innego- to oczywisty plagiat amerykańskiego Compliance, aż dziwię się,że ten film próbuje ubiegać się o niezależne nagrody.